Zo Slovenska

V Bratislave otvoria najväčší pivný bar na Slovensku. Načapujú vám až z 33 píp!

Nový pivný bar svojou ponukou piva z 33 píp preberie prvenstvo bratislavskému Damian Craft Beer Baru, ktorý čapuje z 22 píp.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave otvoria najväčší pivný bar na Slovensku. Načapujú vám až z 33 píp!
3
Galéria
Zdroj: pixabay

V nákupnom centre Eurovea otvoria najväčší pivný bar na Slovensku, ktorý ponúkne 33 píp, čím prekoná bratislavský Damian Craft Beer Bar či podniky ako košické Dobré Časy a Red Nose Pub.

Široká ponuka piva

15. februára sa môžete tešiť na otvorenie nového pivného baru, ktorý v priestoroch po prevádzke mEATing´s Bistro & Cafe ponúkne okrem širokej ponuky slovenského a zahraničného piva aj teplú kuchyňu. K pivku si tak môžete zajesť okrem pivných špecialít aj polievky či špeciality street foodu. V pláne sú aj koncerty, riadené ochutnávky či eventy.

Na prízemí, kde je kapacita podniku približne 70 osôb, bude 24 výčapov a na poschodí, v priestore pre ďalších 100 milovníkov dobrého piva, bude ďalších deväť výčapov určených pre ležiaky. V lete má počet miest rozšíriť aj terasa.

Prevádzka bude patriť podniku Craft Beer Gallery. Za vznikom podniku stoja skúsení Milan Bílik, majiteľ Prievalského pivovaru Sandorf, Radoslav Valápka, majiteľ Stromeštianskej pivotéky a Pivovaru Kastelán a Marek Brunai – František Kokeš, ktorí stoja za firmou Art Solution, dovozcom piva BrewDog na Slovensko a Česko.

Pivný bar
3
Galéria
Zdroj: pixabay
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM