Hokej Zo Slovenska

V Bystrici po sezóne ľad netopia. Prvé letné korčuľovanie možno aj s hokejovými trofejami

Obľúbené letné verejné korčuľovanie v Bystrici si užijeme aj tento rok. Pozrite, kedy sa budete môcť vyblázniť na ľade!

Ilustračný obrázok k článku V Bystrici po sezóne ľad netopia. Prvé letné korčuľovanie možno aj s hokejovými trofejami
4
Galéria

Pre Zimný štadión a banskobystrický hokej sa skončila dlhá, náročná, no úspešná sezóna. Zakončená bola historickými víťazstvami hneď dvoch domácich družstiev. Vysokoškolských hokejistov z UMB Hockey Teamu, ktorí sa v Európskej univerzitnej hokejovej lige (EUHL) podarilo ukončiť štyri roky trvajúcu víťaznú šnúru hokejistov UK Praha a prvýkrát počas trvania EUHL tak priniesli trofej na Slovensko do domovského stánku v Banskej Bystrici. Obrovským úspechom bola napínavá obhajoba majstrovského titulu v podaní hokejistov HC ’05 iClinic Banská Bystrica, ktorí zvíťazili v slovenskej najvyššej hokejovej Tipsport lige.

Skončením súťažnej hokejovej sezóny sa s ľadom v Banskej Bystrici nekončí. Po minuloročnom pozitívnom ohlase, MBB ponechá ľad v meste pod Urpínom aj počas letného obdobia. Ľad bude k dispozícii pre športovcov, skupinovú klientelu aj verejnosť najskôr v tréningovej hale „B“, počas mesiacov máj, jún a od polovice júla v hlavnej hale „A“.

„Po mesačnej prestávke tak od 2. mája 2018 pozývame širokú verejnosť na letné verejné korčuľovanie do tréningovej haly ,,B“, pravidelne každú stredu od 17:30 do 19:00 a sobotu od 17:00 – 18:30,“ uviedol Dušan Argaláš, generálny riaditeľ MBB so slovami, že malým, začínajúcim korčuliarom budú opäť bezplatne k dispozícii detské pomôcky pre ľahšie zvládnutie základov korčuľovania. Pre uloženie osobných vecí a oblečenia sú pripravené odkladacie skrinky. Vstupné sa počas letnej prevádzky nemení a zostáva dospelí a deti nad 15 rokov 2 eur a ostatní + ZŤP 1 eur.

„Oslovili sme aj oba víťazné tímy, či by nebolo možné prvé letné verejné korčuľovanej v stredu 2. mája 2018 poňať oslavne a či by nedokázali priniesť trofeje priamo na klzisko. Dúfajme, že sa to podarí „zmanažovať“, keďže trofeje kolujú medzi hráčmi, a že návštevníci a všetci priaznivci „baranov“ aj „akademikov“ sa budú môcť pokochať, odfotiť a dotknúť víťazných pohárov a zakorčuľovať si aj s niekoľkými hráčmi domácich tímov,“ dodal Argaláš.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Letné verejné korčuľovanie v Bystrici
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM