Webnoviny - Svet

V EUROVEI Central už svietia logá prominentných spoločností

WEBNOVINY.SK

BRATISLAVA 26. mája (WBN/PR) – Do troch administratívnych budov najvyššieho štandardu A – EUROVEA Central 1, 2 and 3, ktoré sú súčasťou viac krát oceneného projektu EUROVEA, sa už sťahujú prví nájomníci. Ide o viaceré renomované medzinárodné spoločnosti z oblasti finančníctva, poisťovníctva a právnych služieb, z ktorých viaceré otvorením svojho zastúpenia v EUROVEI vstupujú vôbec po prvýkrát na slovenský trh. Skupina prvých nájomcov v priestoroch EUROVEA Central zahŕňa jednu z vedúcich medzinárodných poisťovacích spoločností MetLife Amslico, ďalej spoločnosti Allen & Overy, BKS Bank, BKS Leasing, 5 Star Offices, Equity Finance, BAE Systems, Wilson & Partners a viaceré ďalšie.

„Vďaka svojmu unikátnemu konceptu EUROVEA ponúka ideálne podmienky pre vytvorenie skutočne funkčného, podnetného a zároveň prestížneho pracovného prostredia. Kancelárske priestory, sústredené v troch budovách EUROVEA CENTRAL, tak môžu naplno využiť všetky výhody, ktoré tento viacúčelový projekt ponúka. A práve tieto parametre vysoko oceňujú práve nadnárodné spoločnosti, ktoré hľadajú pre svoje sídla dostupné a dobre vybavené prostredie, ktoré je zároveň súčasťou ich imidžu a obrazom ich pozície na trhu. Teší nás, že s 50 % už prenajatých priestorov a ďalšími 30 %, ktoré sú predmetom rokovaní, EUROVEA Central potvrdzuje svoju ambíciu stať sa najžiadanejšou biznis adresou v meste,“ uviedol Mike de Mug, riaditeľ spoločnosti Ballymore Group.

Medzi prvými otvorila v polovici apríla svoju centrálu v budove Central 3 najväčšia poisťovňa zameraná na životné poistenie na Slovensku MetLife Amslico. Spoločnosť MetLife vykonáva svoju činnosť vo viac ako 60 krajinách sveta a má viac ako 90 miliónov klientov. Nová adresa spoločnosti v EUROVEA Central 3 sa stane „domovom“ pre viac ako 200 zamestnancov z 3 spoločností (spoločností životného poistenia, fondov a služieb) a bude tiež slúžiť ako subregionálne centrum 4 krajín strednej Európy (Slovenska, Českej republiky, Maďarska a Ukrajiny) s viac ako 1,8 milióna klientov.

Zack Abounassar, generálny riaditeľ MetLife Amslico, senior viceprezident pre strednú Európu, v súvislosti s otvorením novej pobočky uviedol: „V rámci pokračujúcej stratégie rastu a plánovaného rozvoja na Slovensku je naším cieľom naďalej zlepšovať výkonnosť a efektívnosť v mnohých oblastiach, vrátane služieb zákazníkom, v podmienkach nášho nového prevádzkového prostredia pre všetkých našich spolupracovníkov. Celková reakcia bola veľmi pozitívna.“

O BALLYMORE GROUP Ballymore Group je medzinárodná developerská a investičná spoločnosť so zameraním na dizajn. Pri svojich projektoch sa sústreďuje predovšetkým na výber atraktívnych lokalít vo veľkých mestách v blízkosti dopravnej infraštruktúry, ktoré spĺňajú nielen požiadavky dneška, ale budú vyhovovať aj predstavám o kvalite života v budúcnosti. Ide o miesta, ktoré vytvárajú inšpiratívne prostredie pre prácu aj bežný život. Zmysel pre detail, nezameniteľná kvalita pri všetkých činnostiach a vášeň pre budovanie nových objektov je to, čo je spoločnosti Ballymore Group vlastné. V súčasnosti má v rôznych fázach plánovania alebo výstavby viac ako 40 projektov, a to najmä v Londýne, Dubline, Prahe, Bratislave a Berlíne.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM