Tomáš Šuhajda Krimi

V Humennom došlo k dopravnej nehode: Zrážka auta s chodkyňou!

Dopravná nehoda sa stala v Humennom na Třebíčskej. Podľa polície došlo k zrážke auta s chodkyňou, ktorá vstúpila na cestu mimo priechodu pre chodcov.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom došlo k dopravnej nehode: Zrážka auta s chodkyňou!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, v Humennom na Ul. Třebíčskej došlo v pondelok krátko po obede k dopravnej nehode, pri ktorej bola zranená 67-ročná Humenčanka, pani Mária. Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

„Na nehode mali účasť 45-ročná pani z obce Jabloň, ktorá ako vodička viedla osobné motorové vozidlo značky Suzuki a chodkyňa Mária. Vozidlo jazdilo po hlavnej ceste, pričom po odbočení vľavo na vedľajšiu cestu došlo k zrážke s chodkyňou, ktorá vstúpila na vozovku mimo priechodu pre chodcov,“ uviedla policajná hovorkyňa.

Podľa policajnej správy následkom kolízie chodkyňa utrpela zranenie, ktoré si vyžiada dobu liečenia viac ako 42 dní. „Dychová skúška oboch účastníčok tejto dopravnej nehody bola negatívna. Okolnosti ako aj miera zavinenia jej účastníkov bude predmetom nasledujúceho vyšetrovania,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM