Anton Hrachovský Hokej

V kádri HC Nové Zámky staronová tvár, kontrakt podpísal ďalší obranca

Súpiska novozámockého klubu sa rozrástla o známe meno. Tentoraz vystužil tím obranca.

Ilustračný obrázok k článku V kádri HC Nové Zámky staronová tvár, kontrakt podpísal ďalší obranca
Zdroj: YouTube.com

Po roku návrat do Zámkov

Obranné rady Novozámčanov vystuží od budúcej sezóny Michal Šiška, ktorý sa po vyše jednom ročníku vracia z Liptovského Mikuláša. Pod Tatrami zaknihoval minulú sezónu bilanciu 3 góly a 5 asistencií v 63 zápasoch. 27-ročný bek sa dohodol s Novými Zámkami na ročnom kontrakte.

Zvolenský odchovanec obliekal okrem materského HKM v minulosti aj dres Kamloops Blazers v zámorskej juniorskej WHL, kde ho draftovali v roku 2008 v prvom kole z 30. miesta. Okrem toho obliekal aj dres extraligovej ´dvadsiatky´. V novozámockom drese sa radoval zo zisku majstrovského titulu v MOL lige či v 2. slovenskej hokejovej lige.

„Koncom minulej sezóny ma vedenie HC Nové Zámky oslovilo s ponukou na účinkovanie v klube v nasledujúcej sezóne. Na Nové Zámky mám prevažne veľmi dobré spomienky, medzičasom sa stali mojím druhým domovom, takže po niekoľkých rokovaniach som ponuku rád prijal. Verím, že v novej sezóne vznikne výborná partia a že sa bude dariť rovnako mne ako aj celému tímu,“ povedal pre klubový web Šiška, ktorý si v minulosti pripísal aj reprezentačné štarty na MS do 18 a 20 rokov.

Pokračuje i ďalší obranca

V tíme bude pokračovať i obranca Martin Chovan, ktorý je jeho súčasťou už od ročníka 2015/2016, kedy prišiel z kazašského Pavlodaru. Potvrdil to ešte v rozhovore pre NZTV generálny manažér klubu Michal Tóth. V 47 dueloch počas minulého ročníka si pripísal celkovo 13 bodov, v play off sa však nepredstavil, keďže vo februári dostal trojmesačný dištanc za zákrok na Trenčana Tomáša Bulíka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM