Webnoviny - Svet

V máji sa hráčom darí, padol ďalší jackpot v hre LOTO

WEBNOVINY.SK

Foto: SITA/Nina BednárikováBRA­TISLAVA 26. mája (WBN/PR) – Hráčom lotériových hier sa v máji darí. V stredu totiž padol v hre LOTO už tretí májový jackpot, ktorý je zároveň šiestym tohtoročným. Sumu 405 538,45 eura si na svoj účet pripíše hráč, ktorý uzatvoril stávku v Trenčianskom kraji, pričom sa spoľahol na náhodný výber.

O čosi „menšie“ šťastie mal hráč, ktorý si podal tiket v Banskobystrickom kraji. Tiež sa spoľahol na náhodný výber čísiel. „Tento hráč sa zapojil do prémiovej hry v hre LOTO o dva milióny eur. Vyplnil celý tiket, čiže 10 tipov aj s doplnkovou hrou JOKER. Práve v doplnkovej hre sa naňho usmiala Šťastena a vyhral 54 454,64 eura,“ informoval hovorca národnej lotériovej spoločnosti TIPOS, a.s. Rastislav Čépe. Dodal, že v doplnkovej hre JOKER padol jackpot tento rok už 11-krát.

Prémiové obdobie sa začalo 22. mája. Naplánované je do 18. septembra, čiže na štyri mesiace. Výhru v prémiovej hre získa stávka, ktorá spĺňa prémiové podmienky a dosiahla výhru v I. poradí prvého alebo druhého ťahu hry LOTO a súčasne má zhodné posledné číslo doplnkovej hry JOKER s číslom umiestneným na šiestej pozícii vyžrebovaného „jokerového“ šesťčíslia. „V prípade, že v tom istom žrebovaní v prémiovom období vyhrá hlavnú výhru s prémiou viac hráčov, prémiová výherná kvóta sa rozdelí medzi nich rovnakým dielom,“ informoval hovorca TIPOS-u.

Ďalšie žrebovanie hry LOTO s dvojmiliónovou prémiou bude v nedeľu. Na hráčov čaká fantastická výhra aj v piatkovej hre Euromilióny, kde jackpot narástol na neuveriteľných 7 640 489,56 eura.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM