Kultúra

V Michalovciach odštartuje plesovú sezónu mestský ples: Vieme kto vystúpi, pozrite celý program

Plesová sezóna sa v našom meste začne už čoskoro. Na deviatom reprezentačnom plese mesta Michalovce sa o náladu postarajú interpréti zvučných mien a nebude chýbať ani poriadna dávka zábavy. Kto bude lákadlom plesu?

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach odštartuje plesovú sezónu mestský ples: Vieme kto vystúpi, pozrite celý program
Zdroj: TASR

Hudobná nádielka zvučných mien

V poradí už deviaty rezentačný ples mesta Michalovce sa bude konať 9. januára 2016, v športovej Chemkostav aréne. Organizátori tak premenia hráčsku plochu na honosnú plesovú sálu a tanečný parket. Účinkujúci budú vystupovať na špeciálne vytvorenom pódiu. O skvelú náladu dám a pánov všetkých vekových kategórií sa postarajú Desmod, Folklórny súbor Zemplín, New Barbados, Tanečná škola Grácia.

Čo sa týka moderovania, tak to budú mať pod taktovkou Lucia Lapišáková a Martin Dejdar. Herečka Lucia Lapišáková, ktorá pochádza z Michaloviec, sa predstavila už v mnohých divadelných hrách i na televíznych obrazovkých. M. Dejdar je český herec, komik, moderátor a producent.

Populárny šéfkuchár

Bude aj polnočné prekvapenie, bohatá tombola a šéfkuchár Vojto Artz. Ten nie je pre Slovákov žiadnou neznámou. Už niekoľko rokov sa nám prihovára z televíznej obrazovky. Relácie ako Tulinárium, Chuťovky, alebo Teleráno posunuli nielen jeho tvár, ale najmä šikovné ruky do diváckeho povedomia. Už takmer desať rokov pracuje po celom Slovensku ako uznávaný gastronomický odborník, momentálne zastáva post šéfkuchára v spoločnosti Metro. Je tiež je absolventom Yves Thuries Culinary Academy, odbornej školy pre profesionálnych kuchárov, ocenený medzinárodným certifikátom.

Hlavný organizátor plesu, mesto Michalovce, sľubuje večer plný zábavy a dobrej nálady.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Čas stužkových ešte neskončil: Michalovská kaderníčka prezrádza, čo letí

Nasávajte atmosféru najkrajších sviatkov v roku: 5 naj vianočných lákadiel v Michalovciach

Čo odštartuje Silvester v Michalovciach? Poznáme celý program!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM