Romana Buganová Krimi

V Mikuláši došlo k nehode, cyklista čelil zrazeniu: S takouto výzvou sa na ľudí obracia polícia!

V liptovskomikulášskej mestskej časti Okoličné došlo k zrazeniu cyklistu. So zranení sa bude musieť liečiť až niekoľko mesiacov! Muži zákona sa teraz na ľudí obracajú s výzvou...

Ilustračný obrázok k článku V Mikuláši došlo k nehode, cyklista čelil zrazeniu: S takouto výzvou sa na ľudí obracia polícia!
Zdroj: Policajný zbor SR

V Liptovskom Mikuláši na ceste I/18 sa stala dopravná nehoda, pri ktorej bol zrazený cyklista. Dopravná nehoda sa podľa preventistky Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši Anny Poliakovej udiala pred mostom ponad potok „Smrečianka“, v smere od centra mesta 16. júla 2015.

„K dopravnej nehode došlo, z doposiaľ nezistených príčin, medzi osobným motorovým vozidlom značky Citroen Xsara, striebornej farby, liptovskomiku­lášskeho evidenčného čísla, ktorého vodič jazdil v smere od mestskej časti Okoličné na centrum mesta Liptovský Mikuláš a cyklistom, ktorý prechádzal cez vozovku od mestskej časti Podbreziny, smerom na cyklochodník vedúci popri rieke Váh,“ vysvetlila Poljaková.

Pri spomínanej dopravnej nehode utrpel cyklista podľa prvotnej lekárskej správy zranenia s predpokladanou dobou liečenia 3 – 6 mesiacov.

Liptovskomikulášska polícia v tejto súvislosti žiada obyvateľov o pomoc a na ľudí sa obracia s výzvou. „Žiadame svedkov uvedenej dopravnej nehody, aby sa prihlásili na Okresnom dopravnom inšpektoráte, ul. Komenského 841 v Lipt. Mikuláši alebo prostredníctvom bezplatnej policajnej linky 158,“ dodala preventistka Anna Poljaková.

Zábery z dopravnej nehody v Okoličnom
2
Galéria
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM