Zlatica Gregorová Správy

V Močenku hľadajú dodávateľa: Kto predloží naj ponuku na vybavenie rozšírenej MŠ?

Zástupcovia obce sa rozhodli, že zväčšia priestory miestnej škôlky. Bude ju môcť navštevovať o niekoľko detí viac.

Ilustračný obrázok k článku V Močenku hľadajú dodávateľa: Kto predloží naj ponuku na vybavenie rozšírenej MŠ?
Foto: Zlatica Gregorová

O desať viac

Do nového priestoru však budú potrebovať aj kvalitné vybavenie. Aktuálne škôlku navštevuje 131 detí a obec novou prístavbou získa miesta pre ďalších desať. V pavilóne budú mať decká k dispozícii novú spálňu a budú sa tu môcť aj dobre zabaviť v herni spolu s učiteľkami a kamarátmi. Pribudne tu aj kúpeľňa. Obec už aj vybrala dodávateľa zo Šale, ktorý urobí všetky stavebné práce. Teraz hľadajú toho najvhodnejšieho na všetko potrebné, čo deti aj ich učitelia budú potrebovať.

Hľadajú dodávateľa

Obec Močenok v týchto dňoch zverejnila ponuku práve ohľadom potrebného zabezpečenia – Výzvu na predloženie cenovej ponuky „Interiérové vybavenie pre prístavbu – Rozšírenie materskej školy v Močenku. Ako úrad informuje, „predmetom zákazky je vybavenie interiérových priestorov pre plnohodnotnú prevádzku novovybudovaného Pavilónu 5 Materskej školy v Močenku. Interiérové vybavenie pozostáva z vybavenia herne, spálne, šatne, hygienických priestorov pre deti a priestorov pedagogických zamestnancov.“Pred­pokladaná hodnota zákazky je 6 013,03 eur bez DPH.

Vhodný nábytok

Výstavba nového pavilónu podľa obce potrvá od konca marca až do 15. septembra 2018. Získali na ňu finančné prostriedky z Európskeho fondu, prostredníctvom Nitrianskeho samosprávneho kraja a zvyšok doložia z obecného rozpočtu. Celý projekt je zaradený do Operačného programu – Integrovaný regionálny operačný program, ktorý je zameraný na zvýšenie hrubej zaškolenosti detí materských škôl. Obec od dodávateľa požaduje zabezpečenie priestorov Pavilónu 5. Tie „budú zariadené certifikovaným nábytkom vhodný pre materské školy, odolný voči oderom a s dôrazom na povrchovú úpravu, na farebnú stálosť, umývateľnosť s možnosťou dezinfekcie dezinfekčnými prostriedkami. Súčasťou dodávky predmetu zákazky je aj doprava, presun, odborná montáž a inštalácia na miesto dodania,“ informuje obec.

Ponuky môžete obci doručiť najneskôr do 05.04.2018 do 14:00 hod. poštou na adresu Obecného úradu v Močenku alebo elektronicky na: sluzby@mocenok.sk s označením ,,Neotvárať! CP – ,,Interiérové vybavenie MŠ“.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM