han Magazín

V očkovacej LOTÉRII sa tešili ďalší výhercovia: Jednému z nich skoro ODPADLA manželka!

Štátna lotéria Byť zdravý je výhra má za sebou siedmu časť. V priamom prenose RTVS sa dočkalo 101-tisíce eur päť šťastných výhercov.

Ilustračný obrázok k článku V očkovacej LOTÉRII sa tešili ďalší výhercovia: Jednému z nich skoro ODPADLA manželka!
Zdroj: Facebook.com/Byť zdravý je výhra

Po siedmykrát sa sa v nedeľu žrebovali súťažiaci v lotérii, ktorú má pod palcom ministerstvo financií. Kto sa tentoraz radoval z vysokých súm?

Každú nedeľu večer je v hlavnom vysielacom čase vysielaný živý prenos, ktorý moderuje Vera Wisterová a Marcel Forgáč. Štátna lotéria sa stala hitom sledovanosti, aj keď Zábavná šou dostáva každým týždňom grády, čo sa potvrdilo aj tento večer.

Do šou prišli také známe osobnosti ako bývalý hokejový brankár Ján Lašák či herečka Lujza Garajová-Schrameková alebo jej kolega Vladimír Kobielsky. Tí žrebovali z osudie, kde sú státisíce lístkov zaočkovaných Slovákov.

Kto vyhral?

Ako uvádza aj portál RTVS, hlavné čiastky vo výške 101-tisíc eur získali všetci piati vylosovaní. „Andreu z Kinceľovej vyžrebovali ako prvú. Hedviga zo Zavaru dvihla telefón pár sekúnd pred skončením časového limitu. Heslo však povedala hneď a správne. Viktor z Topoľčian bol ďalší šťastný vyžrebovaný,“ píše web televízie.

Vtipnou reakciou zaujal práve pán Viktor z Topoľčian, ktorý bol po výhre 101-tisícovej prémie kľudný. „Tak, ja som v kľude, ale moja manželka skoro odpadla,“ zareagoval výherca.

Posledné výherkyne boli z obcí na opačných kútov Slovenska. Pani Jarmila zo Suchého (okres Michalovce) a posledná bola pani Mária z Letničia (okres Skalica).


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM