Ľubomír Hudačko Krimi

V prešovskej MHD sa odohral ďalší incident: Bitka v autobuse!

Ďalší incident v prešovskej MHD. Dvaja mladíci podľa polície mali napadnúť Dominika (19) a potom aj Petra (28), ktorého kopali do tváre ako aj do iných miest tela!

Ilustračný obrázok k článku V prešovskej MHD sa odohral ďalší incident: Bitka v autobuse!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Mladíci sa podľa polície mali v nedeľu krátko pred piatou hodinou ráno v autobuse mestskej hromadnej dopravy počas jazdy a na mieste verejnosti prístupnom dopustiť výtržnosti.

„Obaja mali fyzicky napadnúť Dominika (19). Martin ho päsťou udieral do tváre, obaja potom napadli aj Petra (28). Lukáš a Martin ho kopali do tváre ako aj do iných miest tela. Napadnutí muži neutrpeli zranenia, ktoré by si vyžadovali lekárske ošetrenie. Obvinení zároveň fyzicky ohrozovali ostatných cestujúcich, u ktorých svojím konaním vzbudili pohoršenie a dopustili sa hrubej neslušnosti,“ skonštatovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh tak začal trestné stíhanie. „Súčasne aj vzniesol obvinenie pre prečin výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva Martinovi (24) a Lukášovi (26) obaja z Prešova,“ pokračovala Migaľová. Ako hovorkyňa dodala, osoby boli zadržané a umiestnené do cely policajného zaistenia. „Útočníkom hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na tri roky,“ zakončila.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM