Peter Klimant Rôzne

V revúckej škole zažili noc len pre tých najodvážnejších: Netopiere, odporné pavúky a všade čiernočierna tma!

Odporné pavučiny, nechutné pavúky a netopiere. Revúcka základná škola sa premenila na miesto hrôzy a strachu. Jej žiaci zažili naozaj strašidelnú noc. Čo všetko sa udialo?

Ilustračný obrázok k článku V revúckej škole zažili noc len pre tých najodvážnejších: Netopiere, odporné pavúky a všade čiernočierna tma!
Zdroj: TASR

Doobeda to bola obyčajná škola plná žiakov tešiacich sa na jesenné prázdniny, no po západe slnka sa triedy a chodby školy na Hviezdoslavovej ulici v Revúcej premenili na miesto hrôzy a strachu. „Odporné pavučiny, nechutné pavúky a netopiere, všade len čiernočierna tma a hrôzostrašná hudba. A v túto noc, keď všade ožili duchovia, rozhodli sa naši šiestaci prekonať svoj strach a halloweenskú noc stráviť v škole,“ opisuje škola udalosti, ktoré sa na jej pôde odohrali pred začiatkom jesenných prázdnin.

Touto strašidelnou nocou revúcki školáci založili novú tradíciu, ktorou si si chceli pripomenúť sviatok Halloween. A čo všetko sa vlastne dialo na chodbách školy počas tejto noci?

„Šiestaci v halloweenských maskách s baterkami v rukách museli prejsť cestou odvahy „The Trail of Courage“, kde plnili úlohy a hľadali indície, z ktorých mali zložiť anglický text. Tí, ktorí cestu odvahy prežili si zatancovali na diskotéke, kde nechýbali ani tradičné halloweenské dobroty. Vyskákaní a vytancovaní zaliezli do spacákov a strašidelná noc pokračovala pri filme o duchoch,“ odpovedá vedenie školy, podľa ktorého bola strašidelná noc taká zábavná, že poniektorí ani oka nezažmúrili a po celú noc strážili školu pred inváziou duchov a strašidiel.

Hl. foto/ilustračné

Foto: ZŠ Hviezdoslavova

Odporné pavučiny, nechutné pavúky a netopiere: Revúcka škola zažila strašidelnú
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM