Lukáš Zavacký Hokej Hokej

V Steel Arene sa odohral zápas Slovenska s Ruskom: V akcii aj dvaja košickí hokejisti!

Na košickom hokejovom štadióne, v Steel Arene, sa uskutočnil prípravný zápas Slovenska pred majstrovstvami sveta (MS). Proti Rusku sa predstavili aj dvaja hráči obliekajúci dres klubu z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku V Steel Arene sa odohral zápas Slovenska s Ruskom: V akcii aj dvaja košickí hokejisti!
Zdroj: TASR

Slovenská reprezentácia odohrala v poslednej fáze prípravy doposiaľ dva duely s Fínskom, v ktorých ani raz neuspela, keď prehrala najprv 2:3 a následne vysoko 1:6. Chuť si chcela napraviť proti silným Rusom, no tí jej nadelili v Košiciach ešte väčší debakel 0:6. Steel Arena však ponúkla kvalitné podmienky pre oboch aktérov.

„Všetko prebehlo hladko a organizácia zápasu, podobne ako ostatné stretnutia slovenského tímu na Slovensku, na vysokej úrovni,“ uviedol Tomáš Štulajter zo Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Nedávno sme vás informovali o tom, že do nominácie našej krajiny na MS sa môžu dostať aj hokejisti z Košíc. Práve dvaja z nášho zoznamu sa do kádra na prípravné súboje pripojili. Marek Bartánus a Tomáš Hrnka si spoločne zahrali na začiatku zápolenia s Rusmi v tretej formácii, neskôr tréner Zdeno Cíger zmenil zoskupenia. Bodovo sa, samozrejme, vzhľadom na stav, nepresadili.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM