Monika Hanigovská Futbal

V uliciach Trnavy prepuknú oslavy: Spanila jazda majstrov autobusom aj ohňostroj

V Trnave prepuknú veľké oslavy futbalového klubu Spartaka k dosiahnutiu majstrovského titulu. Pozrite sa, na čo sa môžete počas osláv tešiť.

Ilustračný obrázok k článku V uliciach Trnavy prepuknú oslavy: Spanila jazda majstrov autobusom aj ohňostroj
Zdroj: TASR

V Trnave sa bude čoskoro vo veľkom oslavovať. Spartak Trnava získal po 45 rokoch majstrovský titul Fortuna ligy, čo aj patrične oslávi so svojimi fanúšikmi. Pozrite sa na program.

Posledné kolo Fortuna ligy odohrajú Trnavčania na domácom Štadióne Antona Malatinského proti AS Trenčín v sobotu, 19. mája o 17.00 hod.

Po zápase odštartuje veľkolepá korunovácia Spartaka na nových majstrov Fortuna ligy. Podľa odhadov Spartaka, očakávajú 15 000 fanúšikov.

Hneď po skončení duelu s Trenčínom priamo na štadióne dostanú trnavský futbalisti trofej a medaily.

Zdroj: TASR

„Potom bude v uliciach nasledovať spanilá jazda majstrov na otvorenom autobuse v sprievode motorkárov,“ ohlasuje Spartak na sociálnej sieti.

Vítanie futbalistov aj lákavý program

To však nie je všetko. Ako uvádzajú organizátori ďalej, všetko vyvrcholí opäť pred štadiónom, kde fanúšikovia privítajú na obrovskom pódiu majstrovský tím andelov.

Pred a počas zápasu budú pripravené viaceré koncerty. Vystúpia Štajo s D.T.N.L., PatrioTT, kapela Gladiátor a Bystrík so svojou kapelou.

Tešiť sa môžete aj na veľkolepý majstrovský ohňostroj, ktorý odštartuje po skončení šou.

Na programe mal vystúpiť aj Jaromír Nohavica. „V rámci programu sme mali veľký záujem aj o vystúpenie Jardu Nohavicu, žiaľ, má dlhšie avizovaný iný koncert. Nepomohol ani osobný priateľský vzťah s Pavlom Hoftychom. Ospravedlnil sa, pozdravuje celú červeno-čírnu rodzinu a veľmi sa teší z nášho titulu,“ informujú ďalej organizátori.

Zdroj: TASR

Už v piatok otvorené pre fanúšikov

Tešiť sa môžete aj na tréning. „Už v piatok podvečer bude na ŠAM otvorený pre fanúšikov tréning a po ňom bude autogramiáda so všetkými majstrami. Presný čas a miesto bude ešte upresnené,“ dopĺňajú.

O presnom programe, časoch, trase spanilej jazdy majstrov autobusom, bude Spartak postupne informovať. Informácie bude naďalej sledovať a aktualizovať.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM