Ľubomír Hudačko Regióny

Valentín v Prešove v obrazoch: Krásne torty boli pastvou pre oči

Valentín v Prešove na Hlavnej ulici prilákal zaľúbencov i nadšencov peknej výzdoby. Návštevníci mali možnosť ochutnať súťažné torty a tým neodolali malí ani veľkí. Sladké dobroty si vyslúžili i ceny za najkrajší vzhľad.

Ilustračný obrázok k článku Valentín v Prešove v obrazoch: Krásne torty boli pastvou pre oči
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Na deň sv. Valentína v Prešove začal už VII. ročník jedného z najobľúbenejších podujatí Prešov – Láska moja. Na Pešej zóne mohli návštevníci obdivovať nádhernú výzdobu aj priam dokonalé sladké torty. O tú sa okolo radnice postarala Základná umelecká škola na Októbrovej ulici v Prešove.

Súťaž o najkrajšiu tortu mala aj svojich výhercov: „Prvé miesto si vyslúžila MŠ na Jurkovičovej ulici. Špeciálnu cenu primátora mesta získala Materská škola na Zemplínskej ulici,“ uviedla moderátorka príjemného podujatia. Pavel Hagyari uznal kvality torty, ktorá nesie meno jeho funkcie: „Keďže my Prešovčania sme koňare, tak táto cena poputuje práve torte, ktorej motív vzhľadu je s koňom,“ dodal primátor.

Novinkou tohto ročníka bol aj tzv. valentínsky bodypainting v podaní SUŠ na Vodárenskej pod vedením Michala Fischera, program pripravilo Súkromné konzervatórium Dezidera Kardoša pod vedením Kataríny Stanekovej a záver podujatia sa ukončí valentínskou diskotékou.

Nechýba ani valentínske srdce, pri ktorom sa zaľúbenci bozkávajú, objímajú, fotografujú či sľubujú si lásku na večnosť.

Valentín 2014 v Prešove
14
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM