ELA Magazín

Valika Polčicová: Astrológia je ako náš životopis. Jednu vec ale ľuďom nikdy nepoviem!, VIDEO

Astrologičku Valiku Polčicovú navštevujú politici a radia sa s ňou v otázkach ich kariéry i súkromia. Na aké spoločenské a osobné problémy narazíme v roku 2020?

Ilustračný obrázok k článku Valika Polčicová: Astrológia je ako náš životopis. Jednu vec ale ľuďom nikdy nepoviem!, VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Astrológia nie je v žiadnom prípade veštenie, hovorí na úvod známa astrologička Valika Polčicová, ktorú vyhľadávajú už vyše tri desaťročia nielen bežní ľudia, ale aj známe osobnosti z kruhov politiky.

„Astrológia je ako náš životopis. Od prvého nádychu až po posledný výdych,“ hovorí Valika. Podľa dátumu a miesta narodenia človeka dokáže pomocou astrológie doslova prebrázdiť životnú mapu človeka. Či už je to oblasť partnerstva, zdravia, detí, i životných rozhodnutí.

„Vidím ten horoskop človeka, takže viem, ako má s tým človekom rozprávať. Či mu veci môžem povedať z mosta do prosta alebo musím kľučkovať. Neexistuje otázka v astrológii, na ktorú nie je odpoveď,“ dodáva Valika.

Je však jedna otázka, na ktorú, aj keď (možno) pozná odpoveď, odmieta klientom odpovedať. Nielen to, ale aj o nástrahách roka 2020 hovorí našim čitateľom v krátkom videorozhovore:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM