Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Vážna dopravná nehoda pri Klobušiciach: Zrážku neprežili dve osoby

Pri nehode sa zrazili dve osobné autá. Podľa predbežných informácií sa vo vozidle viezlo celkom päť účastníkov a jedno dieťa.

Ilustračný obrázok k článku Vážna dopravná nehoda pri Klobušiciach: Zrážku neprežili dve osoby
8
Galéria

Hasiči zasahovali v sobotu 26. januára pri vážnej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasli dva ľudské životy. K zrážke dvoch osobných áut došlo medzi obcou Klobušice a mestskou časťou Dubnice nad Váhom Prejta v Ilavskom okrese.

Ako informovala Zuzana Farkasová s Prezídia Hasičského a záchranného zboru, podľa predbežných informácií sa vo vozidle viezlo celkom päť účastníkov a jedno dieťa. „Udalosť neprežili dve osoby, ďalšie dve sú zranené. Pri nehode zasahujú hasiči z Dubnice nad Váhom a Púchova,“ dodala Farkasová.

Na mieste zasahovala aj polícia. „V neprehľadnej zákrute narazilo Fiat Punto v protismere do Passatu. Obaja z Fiatu zahynuli,“ informovala Polícia SR na sociálnej sieti.

Krajský policajný hovorca Pavol Kudlička neskôr uviedol, že nehoda sa stala v sobotu v čase cca o 11:25 na ceste I/61 medzi danými obcami. „K dopravnej nehode malo dôjsť tak, že vodič Volkswagen Passat jazdil od Prejty do Klobušíc, pričom oproti jazdil 40-ročný vodič Fiatu Punto, ktorý pri prejazde pravotočivej zákruty dostal šmyk a bočne sa zrazil s Passatom. Auto zn. Fiat Punto bolo po náraze následne odhodené mimo cestu. Pri dopravnej nehode 40-ročný vodič Fiatu a jeho 40-ročná spolujazdkyňa utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli," opísal s tým, že dopravná nehoda je v štádiu šetrenia.

Poznámka: Aktualizované o posledný odsek

Vážna dopravná nehoda pri Klobušiciach: Zrážku neprežili dve osoby
8
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM