Simona Ivančáková Krimi

Nehoda pod Tatrami: BMW sa viacnásobne pretočilo mimo cesty, vodič pri rotácii vypadol z auta!

Pod Tatrami došlo k nehode osobného auta značky BMW. Bavorák podľa polície po šmyku zišiel z cesty, kde narazil do nosiča dopravnej značky, následne sa viacnásobne pretočil.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda pod Tatrami: BMW sa viacnásobne pretočilo mimo cesty, vodič pri rotácii vypadol z auta!
Zdroj: TASR

K dopravnej nehode došlo v sobotu večer okolo 20:15 hod. na ceste v smere od Spišskej Belej do Podolínca. „Vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidle značky BMW 523 v danom smere jazdy a v danom úseku cesty neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam, stave a povahe vozovky, kde na mokrej vozovke dostal s vozidlom šmyk, prešiel s vozidlom na protismernú časť cesty a následne s vozidlom zišiel mimo komunikáciu vľavo, kde narazil do nosiča dopravnej značky "Križovatka s vedľajšou cestou“, ktorý vytrhol zo zeme a zlomil. Následne na trávnatej ploche mimo vozovku sa viacnásobne pretočil. Pri rotácii vozidla z vozidla vypadol,“ uviedla hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Migaľová.

Podľa polície pri nehode vodič utrpel ťažké zranenie s dobou liečenia minimálne tri mesiace a spolujazdkyňa utrpela ľahké zranenie. "Škoda na nosiči dopravnej značky odhadnutá na sumu cca 200 eur a na vozidle odhadnutá na sumu cca 1 800 eur,“ povedala krajská policajná hovorkyňa.

Dopravná nehoda je momentálne v štádiu šetrenia. „Evidovaná je ako priestupok, nakoľko si vodič spôsobil zranenia sám. Vodič jazdil bez sprievodu zodpovednej osoby (vodiča s praxou min. 10 rokov),“ dodala Jana Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM