Anton Hrachovský Krimi

Vážna nehoda v okrese Michalovce: Chlapec pri nej vypadol z auta, je vo vážnom stave

16-ročný chlapec vypadol pri nehode z havarovaného auta. S ťažkými zraneniami ho previezli vrtuľníkom do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda v okrese Michalovce: Chlapec pri nej vypadol z auta, je vo vážnom stave
Zdroj: TASR

Ťažké zranenia utrpel 16-ročný chlapec, ktorý pri sobotňajšej dopravnej nehode medzi obcami Budkovce a Sliepkovce v Michalovskom okrese vypadol z havarovaného auta. Chlapca s poranením hlavy previezol záchranársky vrtuľník do košickej nemocnice. Informovali o tom polícia a leteckí záchranári.

Spolujazdec s ťažkými zraneniami

K nehode došlo krátko pred 10.30 h. Osemnásťročný vodič viedol osobné auto zn. Škoda Octavia v smere od obce Budkovce, pričom na rovnom úseku cesty po prejdení ľavotočivej zákruty sa z doposiaľ nezistených príčin dostal do šmyku. Následne zišiel z vozovky do priekopy, s vozidlom sa niekoľkokrát pretočil a dopadol na strechu. „Vo vozidle sa nachádzal aj mladistvý spolujazdec, ktorý pri dopravnej nehode z vozidla vypadol a podľa predbežnej lekárskej správy utrpel ťažké zranenia,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Podľa leteckých záchranárov chlapca s poranením hlavy po napojení na umelú pľúcnu ventiláciu v stabilizovanom stave letecky transportovali na kliniku úrazovej chirurgie Univerzitnej nemocnice L. Pasteura (UNLP) v Košiciach. Vodič sa pri dopravnej nehode nezranil. Polícia mu na mieste zadržala vodičský preukaz. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM