Jakub Forgács Hokej

Veľká pocta pre Surového. Podľa hráčov je najlepším hokejistom sezóny

Bystrický útočník sa aj týždne po sezóne dočká ocenenia. Rozhodlo hlasovania hráčov Tipsport ligy.

Ilustračný obrázok k článku Veľká pocta pre Surového. Podľa hráčov je najlepším hokejistom sezóny
21
Galéria
Zdroj: TASR

Hokejový útočník Banskej Bystrice Tomáš Surový sa stal najlepším hráčom Tipsport Ligy v sezóne 2016/2017 na základe hlasovania hráčov. Slovenská asociácia hráčov ľadového hokeja (SIHPA) mu cenu odovzdá v sobotu 17. júna v bratislavskom Shopping Center Aupark na akcii s názvom Hokejový deň.

Okrem Surového ocenia aj Iva Ďurkovia, majiteľovi očnej kliniky odovzdajú cenu za oddanosť a podporu hokeja. Ceremoniál, ktorý je spojený s rôznymi súťažami a atrakciami pre deti, začína o 14:00, trvať bude približne do 18:30. Pre deti sú pripravené zábavné súťaže, pri ktorých si overia svoje hokejové zručnosti a tí najšikovnejší môžu vyhrať zaujímavé hokejové ceny.

Tešiť sa môžu aj na autogramiádu hokejových osobností, medzi ktorými nebudú chýbať Tomáš Surový, Andrej Meszároš, Marek Slovák, Martin Réway, Pavol Skalický, Jaroslav Janus, Martin Fehérváry, Tomáš Hrnka či ambasádor SIHPA Dušan Pašek. „Chcem, aby bol hokej bližšie k ľudom a záleží mi na tom, aby deti objavovali krásy tohto športu. Aj preto sme sa rozhodli zorganizovať túto akciu,“ povedal Dušan Pašek.

Pripravené je aj vystúpenie speváčky Barbory Balúchovej či speváka Roba Pappa. Vstup na akciu je voľný.

Pozrite si v priloženej fotogalérii radosť barnov po zisku historického titulu!

V OBRAZOCH: Historický titul je v rukách bystrických hokejistov
21
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM