Jakub Forgács Magazín

Veľkej láske je KONIEC: Sklenaříková sa chce ROZÍSŤ s bohatým manželom

Hoci dvojicu spája aj spoločná dcérka Nina, ktorá má už štyri toky, ich vzťah nevydržal.

Ilustračný obrázok k článku Veľkej láske je KONIEC: Sklenaříková sa chce ROZÍSŤ s bohatým manželom
14
Galéria

Topmodelka Adriana Sklenaříková (51) sa po nevydarenom manželstve s francúzskym futbalistom Christianom Karebeu-om v júni 2014 znovu vydala. Jej mužom sa stal francúzsko-marocký miliardár Aram Ohanian (53). Ako informoval portál Pluska.sk, nakoniec však aj ich vzťahu zvoní umieračik.

Hoci dvojicu spája aj spoločná dcérka Nina, ktorá má už štyri toky, ich vzťah nevydržal. „Manželia tesne po Vianociach, 27. decembra, oznámili šokujúci rozchod,“ uvádza portál.

„So stisnutým srdcom píšem týchto pár riadkov. Bolo to 12 nádherných rokov, ktoré sme spolu prežili. Tešila som sa v každom momente nášho vzťahu. Nikdy som sa nesmiala viac ako pri tebe. Náš príbeh bol nádherný a tak veľmi som ho milovala. Napriek tomu sme sa dnes obaja rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Láska nikdy nezhasne! Dal si mi najkrajší poklad – našu Ninu. Navždy zostaneš môj poklad,“ šokovala podľa Pluska.sk po francúzsky Sklenaříková na sociálnej sieti a rovnako urobil aj jej manžel.

„Ako sme sa dozvedeli od zdroja z okolia páru, dôvodom rozchodu má byť to, že medzi nimi vyprchala láska. Manželov tak po 12 rokoch čaká rozvod,“ dodal portál.

Ďalšie aktuálne správy

FOTO: Adriana Sklenaříková s rodinou
14
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM