Aktualizované Krimi

Veľký záťah NAKA: Kukláči nabehli k Trnkovi, Kočnerovi aj do vily Bonaparte

V dome bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku v Hamuliakove, ako aj v dome Mariana Kočnera je od rána rušno. Polícia neobišla ani Bonaparte.

Ilustračný obrázok k článku Veľký záťah NAKA: Kukláči nabehli k Trnkovi, Kočnerovi aj do vily Bonaparte
6
Galéria
Zdroj: TASR

Národná kriminálna agentúra (NAKA) vykonáva vo štvrtok od skorého rána zaisťovacie úkony v Bratislave, Banskej Bystrici aj na Donovaloch. Zasahuje pracovná skupina s názvom Novinár. NAKA dokumentuje ekonomickú trestnú činnosť. Polícia SR o tom informuje na sociálnej sieti.

Veľký záťah

Aktuálne policajti vykonávajú 16 domových prehliadok a deväť prehliadok iných priestorov. „Vzhľadom na to, že v trestných veciach, ktorým sa skupina "Novinár“ venuje, stále prebieha vyšetrovanie, bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť," napísali policajti.

Podľa medializovaných informácií NAKA zasahovala vo štvrtok ráno aj v dome bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku v Hamuliakove, v dome Mariana Kočnera na bratislavskej Kolibe a v budovách jeho firiem na Trenčianskej ulici v Bratislave. Polícia mala byť aj v komplexe Bonaparte v hlavnom meste.

Polícia zasahovala aj v stredu (29. 1.), a to u viacerých sudcov, sú medzi nimi aj Monika Jankovská, Andrea Haitová, Denisa Cviková či Vladimír Sklenka. V stredu tiež zasahovali u podnikateľa Norberta Bödöra v Nitrianskych Hrnčiarovciach, odobrali mu mobilný telefón.

Zásah polície na Trenčianskej ulici v Bratislave
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM