Veronika Ondo-Cholewová Regióny Rôzne

Veľký zraz motorkárov na Šírave: Tešiť sa naň môžeme i tento rok, prvé informácie!

Akcia, ktorú poznajú mnohí. Veľký zraz motorkárov sa bude konať na Zemplínskej šírave aj tento rok. A tu už sú prvé informácie...

Ilustračný obrázok k článku Veľký zraz motorkárov na Šírave: Tešiť sa naň môžeme i tento rok, prvé informácie!
23
Galéria

Motozraz Sveta motocyklov sa za uplynulých 16. ročníkov stal doslova legendou. K brehom Zemplínskej šíravy každoročne dorazia tisícky motorkárov nielen z okolitých miest, ale aj z celého Slovenska a z mnohých krajín Európy. A táto akcia sa bude konať i tento rok, prinášame vám prvé informácie.

Poznačte si dátum

Sviatok motorkárov sa už pomaly, ale isto blíži. Zemplínska šírava opäť ožije hukotom silných strojov, krásnymi ženami a zaujímavými hudobnými vystúpeniami. Spomínané obľúbené podujatie tento rok odštartuje 16. augusta. Pri slovenskom mori to však bude žiť aj v ďalších dňoch.

„K vrcholom letnej sezóny motorkárov sa už niekoľko sezón radí aj Medzinárodný Motozraz Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave. 17-ty ročník otvorí svoje brány v dňoch 16. až 19. augusta 2018,“ zverejnili organizátori. Ako ďalej dodali, na motorkárov a nielen na nich bude opäť čakať predĺžený víkend plný zábavy.

Motozraz sveta motocyklov patrí medzi mimoriadne obľúbené akcie, ktoré majú dobrý cveng aj v zahraničí a chodievajú naň tisícky majiteľov, aj obdivovateľov dvojkolesových tátošov zo Slovenska, z Nemecka, Francúzska, Holandska, či Spojeného kráľovstva.

Zdroj: TASR

Program sa pripravuje

Na príprave ďalšieho ročníka tohto motozrazu sa už pracuje. Podujatie je považované za vôbec najväčšiu motorkársku akciu na Slovensku a jednu z najväčších v strednej Európe. Niektoré veci z príprav na ďalší ročník sa plánujú aj viac ako rok vopred. Na zabezpečení pracuje približne stovka ľudí a organizačný tím.

Sú tradície, ktoré robia motozraz motozrazom. Organizátori sa však vždy snažia prinášať aj nové veci a prekvapenia, na ktoré sa môžu ľudia tešiť. No a lákadlom podujatia je predovšetkým spoločné stretnutie motorkárov, pre ktorých sú motorky vášeň a záľuba, ale samozrejme aj skvelá zábava.

Aj v roku 2018 sa môžete tešiť na porciu live koncertov, súťaže o zaujímavé ceny a v neposlednom rade veľkolepé spanilé jazdy do Michaloviec na Námestie slobody, či okolo celej Zemplínskej šíravy.

A ako to na takom Medzinárodnom Motozraze Sveta motocyklov vyzerá? To si už môžete pozrieť v našej zaujímavej fotogalérii z minulého roka.

V OBRAZOCH: Na motozraze na Šírave sa stretli tisíce motorkárov
23
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM