Ľubomír Hudačko Rôzne

Veselý vodič SAD rozdáva úsmev na všetky strany: Autobusár s parádnym zmyslom pre humor!

Peter Donoval je veselý človek, ktorý ako vodič SAD rozdáva dobrú náladu na všetky strany. Nakazí ňou aj vás a zistíte, že takéhoto vodiča je radosť stretnúť. Presvedčí vás o tom aj v našej fotogalérii, tú si určite pozrite :)

Ilustračný obrázok k článku Veselý vodič SAD rozdáva úsmev na všetky strany: Autobusár s parádnym zmyslom pre humor!
Zdroj: Dnes24.sk

Vodič, s ktorým ľudí so zmyslom pre humor, naozaj baví cestovať. Podľa Petra má každý človek problémy. On sa ich ale snaží neprenášať do práce a práve v práci na ne zabúda.

Kobyla čítala noviny

Na otázku, či je za každú zábavu, aj keby nebolo na slanú vodu, nám Peter ponúkal jednoznačnú odpoveď: „Zábava musí byť! Načo by mi ale bola slaná voda? Humor je korením života. Musíme si ho okoreniť, lebo by bol nechutný,“ hovorí Peter.

Svoj zmysel pre humor dokazuje tento vodič autobusu, ktorý momentálne jazdí na trase Giraltovce-Dukovce s jednou zachádzkou z Giraltoviec do Bardejova aj rôznymi zábavnými fotografiami. Na jednej mu napríklad do autobusu nastupuje kobyla. „Bolo to na dedine v lete 2008. Bol som v SAD nový vodič a od kolegov som počul, že tá kobylka má slabosť na vodičov autobusu. Vraj sa zľakli, keď im začala čítať noviny cez otvorené dvere. Tušil som, že ma bude hľadať, tak som to využil na myslím si celkom dobrú fotografiu,“ smeje sa.

Pri tyči hore nohami

No a tento veselý vodič napríklad začiatkom decembra neváha jazdiť ani v mikulášskej čiapke. „Prišla moja zlatá cestujúca a povedala, že ju musím nosiť celý deň. Naozaj som ju celý deň nosil. Ohlasy boli perfektné,“ dodal. A čo tak vidieť vodiča SAD hore nohami pri tyči v autobuse? Žiaden problém. „Som za každú zábavu. Fakt som nevedel, či to dokážem. Dokázal som, aj keď mám …násť rokov,“ zakončil s úsmevom Peter a uviedol viac svetla aj k netradičnej ŠPZ-tke – Drobček.

„Keď prebiehal Svet na kolesách, tak tam robili na počkanie tieto špz-tky. Manželke sa síce cena nepáčila, no hovorím jej, že to nie je pre mňa, ale pre autobus menom Drobček,“ zakončil Peter. Vo fotogalérii sa môžete presvedčiť, že tomuto vodičovi autobusu humor skutočne nechýba :)

foto: archív pd

Vodiča SAD zmysel pre humor neopúšťa ani v práci: Sledujte tie FOTO :)
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM