Ľubomíra Karmanová Kultúra

Vianočné melódie, kúzlo dvoch krokov, aj najväčší anjelský zbor: FOTO návrat na Vianočný koncert, ktorý naplnil divadlo

V predvianočnom období je mnoho podujatí, ktoré svojou sviatočnou atmosférou pripomínajú príchod najkrajších sviatkov v roku. Na jedno výnimočné sa môžete pozrieť v našom FOTO návrate.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné melódie, kúzlo dvoch krokov, aj najväčší anjelský zbor: FOTO návrat na Vianočný koncert, ktorý naplnil divadlo
Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné koncerty nie sú v predvianočnom období žiadnou raritou. Ten, ktorý pripravuje každoročne Základná umelecká škola v Lučenci, je ale predsalen trochu iný, ako ostatné. Tento rok organizátori nezaplnili do posledného miesta len hľadisko, ale aj javisko.

Divadlo B. S. Timravy praskalo vo švíkoch a ten, kto prišiel tesne pred začiatkom sa už ledva zmestil do sály. Všade poletovalo množstvo anjelikov, víl a motýlikov, ktoré netrpezlivo očakávali vystúpenia mladých umelcov. Úvod patril úžasnému orchestrálnemu telesu a potom sa už roztrhlo vrece s mladými spevákmi, hercami, tanečníkmi, či hudobníkmi. Celým programom sprevádzali hostí násťroční moderátori.

Keďže k Vianociam neodmysliteľne patrí pieseň Tichá noc, ani umelci sa nemohli v tento vydarený podvečer rozlúčiť inak. Pódium zaplnila viac ako stovka spevákov a speváčikov, ktorí mnohým mamám a starým mamám vyčarili nielen úsmev na tvári, ale aj slzu dojatia v oku. Trochu z tejto čarovnej atmosféry vám priblíži aj naša fotogaléria.

Môže vás zaujímať:

Počúvate pesničku a zrazu spomínajú naše mesto: Songy, v ktorých sa Lučenec nedá prepočuť!

Lučenčanka Katka si ako malá nacvičovala podpis spisovateľky: Dnes je úspešnou autorkou, FOTO

Divadlo B. S. Timravy praskalo vo švíkoch: Vianočný koncert umeleckej školy mal
53
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM