ELA Rôzne

VIDEO: Dankov TRAFENÝ semafor je HIT! Ľudia k nemu kladú vence, sviečky a spievajú HYMNU

Na Slovensku máme veľa fotograficky atraktívnych miest resp. takých, pri ktorých sa človek zastaví a odfotí sa. Kto by to povedal, že sa ním stane aj trafený semafor.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Dankov TRAFENÝ semafor je HIT! Ľudia k nemu kladú vence, sviečky a spievajú HYMNU
25
Galéria
Zdroj: Facebook

Už druhý deň žije Slovensko štvrtkovou nehodou podpredsedu parlamentu Andreja Danka. Šéf národniarov SNS vo večerných hodinách svojím autom zdemoloval semafor v mestskej časti Dúbravka, z miesta nehody ušiel.

„No a čo,“ zareagoval na druhý deň, keď na sociálnej sieti vysvetľoval, že dostal šmyk, išlo o banalitu a škodovú udalosť. Nie je ani známe, či po návšteve polície, ktorá ho vypátrala vďaka odpadnutej ŠPZ a olejovej škvrne, ktorú za sebou Danko ťahal až domov, politik (na)fúkal.

Kým politici sa pretekajú vo vyhláseniach, že či má alebo nemá z postu podpredsedu národnej rady odstúpiť, Slováci sa na internete pretekajú v kreativite a sociálne siete zaplavujú vtipné karikatúry a memečka.

No niektorí zašli ešte ďalej. Mnohí neváhali, a na miesto činu sa prišli pozrieť, odfotiť sa a pobaviť. Ľudia na svojich profiloch či rôznych skupinách na Facebooku zdieľajú selfie s najznámejším slovenským semaforom resp. prichádzajú na to miesto, či dokonca vysielajú odtiaľ naživo videá, spievajú mu slovenskú hymnu a bavia sa s priateľmi.

Pozrite si v galérii vtipné memečká a VIDEO, ako si ľudia prišli „uctiť“ semafor.

Zdroj: Facebook
Andrej Danko sa stal po nehode terčom internetových vtipov
25
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM