Krimi

VIDEO, FOTO: Unikal polícii, ale nakoniec doskákal. Akcia „Zajíc“ bola úspešná

Colníci a policajti mali akciu Zajíc rozpracovanú už od začiatku leta. Včera klepli páchateľom po prstoch.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO, FOTO: Unikal polícii, ale nakoniec doskákal. Akcia „Zajíc“ bola úspešná
Zdroj: KÚFS

Naháňačka a prestrelka ako vo filme. Včera večer bolo na Záhorí naozaj rušno. Colníci Kriminálneho úradu finančnej správy zastavovali muža podozrivého z obchodovania s drogami.

Ten v osobnom aute išiel z hraničného prechodu s Rakúskom. V obci Moravský Svätý Ján nereagoval na žiadne výzvy na zastavenie. Agresívnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky.

Ukončili to až výstrely

Podozrivý unikal smerom k obci Borský Svätý Jur a úmyselne poškodil dve služobné vozidlá. Nezastavil ani po varovnom výstrele, nakoniec museli colníci použiť služobnú zbraň, ktorou mu prestrelili pneumatiky na aute.

Vodič napriek tomu nezastavil, mieril do poľa a až tam 28-ročného muža z Gbelov zadržali. Rovnako tak aj 15-ročné dievča z Borského Svätého Jura. Ani jeden z nich nebol zranení, a pri prehliadke sa našla biela kryštalická látka, ktorá sa podrobí expertíznemu skúmaniu.

Prečítajte si aj: FOTO z miesta tragédie. Chodkyňa vo Zvolene neprežila zrážku s kamiónom!

Nebol v tom zrejme sám

Zároveň polícia vykonala aj domovú prehliadku v rodinnom dome v Šaštíne – Strážoch, pri ktorej bola zadržaná tretia podozrivá osoba, 21 ročný muž.

Aktuálne bolo začaté trestné stíhanie pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade uznania viny konkrétnym osobám hrozí za takýto skutok odňatie slobody na 10 až 15 rokov.

FOTO a VIDEO: KÚFS

Písali sme aj: Smrť na koľajniciach: Chodec neprežil zrážku s električkou

Zdroj: YouTube.com
FOTO: Unikal polícii, ale nakoniec doskákal. Akcia „Zajíc“ bola úspešná
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM