ELA Zo zahraničia

VIDEO: Kuriózna skrýša! Upratovačka si lup ukryla do VAGÍNY, prezradila ju kamera

Tak tomu sa povie skrýša! Firma si nevedela vysvetliť, kto kradne peniaze. A tak sa rozhodli nainštalovať skrytú kameru, ktorá prekvapila aj políciu.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Kuriózna skrýša! Upratovačka si lup ukryla do VAGÍNY, prezradila ju kamera
Zdroj: Policie České republiky

Policajti v Ostrave – Vítkoviciach mali vyriešiť štandardnú úlohu. Obrátili sa na ňu zástupcovia jednej tamojšej firmy, že sa strácajú cenné osobné veci z ich kancelárií.

Keďže do týchto miest nemal prístup nikto cudzí, podozrenie sa zúžilo na zamestnancov a potom aj pracovníkov externej upratovacej firmy.

Nakoniec pomohla skrytá kamera umiestnená tam, kde sa kradlo. „Vďaka záznamu vyšlo najavo, že krádeže má mať na svedomí žena, ktorá bola zamestnaná ako upratovačka,“ poznamenala policajná hovorkyňa Eva Michalíková.

Kamera zachytila ženu – upratovačku, ako vchádza do miestnosti. Rýchlo prehľadá vrecká odloženého kabátu a potom batoh, z ktorého berie bankovky a strká si ich do vrecka. Potom rýchlo odkráčala preč.

Konateľ spoločnosti ju vyzval, aby vyčkala na pracovisku, že sa na miesto dostaví polícia, ktorá sa bude celou záležitosťou zaoberať.

„Najskôr mala odcudziť finančnú hotovosť vo výške 6 000 korún a potom tvrdiť, že nič nevzala. Na miesto prišla okamžite hliadka z obvodného oddelenia Ostrava-Vítkovice. Pri prvotnej kontrole naozaj podozrivá žena pri sebe žiadne peniaze nemala. Kamery ale hovorili jasne. Dôvodne podozrivá bola zadržaná a nakoniec sa priznala, že odcudzené peniaze má schované v intímnych partiách. Vzhľadom na to, že už v minulosti sa takého porušenia dopustila, teraz jej hrozí pobyt za mrežami až na tri roky,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Polícia už 39-ročnú ženu obvinila z krádeže. Vzhľadom na to, že sa majetkového deliktu dopustila už v minulosti, hrozí jej až trojročné väzenie. Samotný trest by však bol zrejme značne nižší, zrejme podmienený.

Zdroj: Facebook

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM