Správy Krimi

VIDEO: Na skládke Vlčie hory prebieha najdlhšia obhliadka miesta činu v histórii

Na skládke Vlčie hory v Hlohovci stále panuje čulý ruch. Muži zákona informujú, že sa jedná o najdlhšiu obhliadku miesta činu v histórii slovenskej polície.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Na skládke Vlčie hory prebieha najdlhšia obhliadka miesta činu v histórii
8
Galéria
Zdroj: TASR

„Odbor odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality úradu kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru v súčinnosti s pracovníkmi kontrolných chemických laboratórií sekcie krízového riadenia MV SR a Prezídia Hasičského a záchranného zboru realizuje výkon obhliadky miesta činu na mieste protiprávneho uloženia nebezpečného odpadu v areáli odpadového hospodárstva „Vlčie hory“, v blízosti mesta Hlohovec,“ informuje polícia na sociálnej sieti Facebook.

Činnosť zložkám sťažuje počasie i samotný odpad uložený na skládke v nádobách. „Vzhľadom na poveternostné podmienky a na bezpečnostné riziká vyplývajúce z manipulácie s rôznymi nádobami obsahujúcimi nebezpečné tekuté odpady je táto činnosť vykonávaná v nočných hodinách a za použitia rôznych ochranných prostriedkov,“ informujú muži zákona.

Podľa polície je aktuálnym cieľom činnosti presná identifikácia všetkých druhov nebezpečného odpadu a jeho množstvo. „Tieto informácie sú rozhodujúce pre určenie rozsahu protiprávneho konania podozrivých osôb a tiež pre určenie spôsobu likvidácie tohto odpadu,“ píše slovenská polícia na najväčšej sociálnej sieti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Skládka Vlčie hory
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM