Správy Krimi

VIDEO: Nepríjemnosť u Joža Pročka: Vykradli reštauráciu, zmizli aj peniaze a odmeny pre zamestnancov!

Odbor kriminálnej polície v Lučenci vyšetruje prípad zločinu krádeže, ku ktorému došlo zo stredy (12.12.) na štvrtok (13.12.) na ulici Mieru v obci Halič.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Nepríjemnosť u Joža Pročka: Vykradli reštauráciu, zmizli aj peniaze a odmeny pre zamestnancov!
Zdroj: Facebook

Známy zabávač a podnikateľ Jožo Pročko rieši nepríjemnosť tesne pred Vianocami. Páchateľ po násilnom vniknutí do budovy jeho známej reštaurácie Zbrojnica v Haliči napáchal značné škody.

„Poškodil tam sa nachádzajúce ohňovzdorné skrine, z ktorých ukradol finančnú hotovosť a tiež stravné lístky. Bližšie informácie k prípadu vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie v súčasnosti nie je možné poskytnúť,“ uviedla Petra Kováčiková, hovorkyňa oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ v Banskej Bystrici.

„Páchateľ nám poškodil elektronickú schránku, v ktorej sme mali vianočné odmeny a decembrové výplaty,“ hovorí vo videu Pročko a obracia sa na každého, kto by mal akékoľvek informácie o možných páchateľoch. Za nápomoc ponúka aj odmenu.

Foto: FB Zbrojnica Halič

Zdroj: Facebook
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM