Kultúra

VIDEO: Špeciálna úprava Búvaj dieťa krásne v podaní umelcov Divadla Nová scéna

Vianočných pesničiek nikdy nie je dosť. A keď sa rozhodnú urobiť nejakú umelci, môžete si byť istí, že bude stáť za vypočutie!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Špeciálna úprava Búvaj dieťa krásne v podaní umelcov Divadla Nová scéna
Zdroj: youtube

V predvianočnom čase si mladí umelci z Divadla Nová scéna zvykli potešiť nás vianočnou piesňou. Výnimkou nie je ani tento rok, kedy si na mušku zobrali jednu z najznámejších vianočných piesní Búvaj dieťa krásne.

Poďakovanie divákom

S nápadom hudobne sa pohrať so skladbou prišla Mirka Partlová: „Búvaj dieťa krásne je vianočná skladba, ktorá nie je až tak opočúvaná ako napr. Tichá noc alebo Rolničky. Prišla mi vhodná na prearanžovanie. Skvelo to uchopil Ľubo Dolný, ktorý vytvoril zaujímavý aranžmán."

„Keďže sme nemali dostatok času na natočenie klipu, museli sme byť perfektne pripravení. Spolu s Tomášom Majláthom sme napísali scenár, určili dráhy každého herca a hlavne v krátkom čase sa musela nahrať skladba. Natáčalo sa po predstavení a prvá klapka padla až o 23:30 hod. Zaujímavosťou je, že sa točilo odzadu, od posledného obrazu k prvému, aby moji kolegovia nemuseli byť celú dobu v divadle na natáčaní,“ dodala Mirka. Posledná klapka padla o 5:00 hod. ráno!

Videoklipom sa chceli mladí umelci poďakovať divákom za priazeň a zaželať im krásne a pokojné sviatky! Podľa nás sa skladba podarila, čo poviete?

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM