Rôzne

VIDEO: Straší v Lučenci? Trio mladíkov hľadá po nociach dôkazy

Kým jedni po nociach hlboko spia, pre iných je to ideálny čas ukázať sa na opustených miestach. (Ne)hovoríme o duchoch. Ale (aj) o partii mladých Lučenčanov.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Straší v Lučenci? Trio mladíkov hľadá po nociach dôkazy
Zdroj: youtube

Partiu Ghost Evidence (GE) už mnohým Lučenčanom netreba predstavovať. Skupina si po zverejnení svojho prvého paranormálneho dokumentu okamžite získala množstvo priaznivcov.

Koncom roka 2014 rozbehli svoju činnosť aj prostredníctvom internetu a ich mystické video natáčané práve v Lučenci okamžite uchvátilo množstvo zvedavcov, ale aj fanúšikov paranormálnych ja­vov.

Všetci sa zhodli na tom, že tento internát je najdesivejší v našom meste. Údajne tu objavili ducha Anny, ktorú zachytili aj na fotografii.

Nová partia vyšetrovateľov

Tentoraz vám predstavujeme trojčlennú partiu Lučenčanov, ktorých taktiež uchvátilo amatérske pátranie a paranormálne javy. Ak ste fanúšik internetu, poznáte ich pod skratkou S.A.K: Samuel Pauer (Kosi), Jelisej Sergejevič Pyškin (Sergio), Michal Dubovský (Alim).

„Sme chalani, ktorí majú rovnaké názory a záľuby. Chceme dokázať, alebo aspoň priblížiť, ako to vyzerá v ťažkých a stresových situáciách. Občas sa k nám pridá niekto zo zvedavosti ako hosť. Cieľom krátkych videí bolo preskúmať, ako to vyzerá v opustených budovách, ktoré mali nejakú krátku históriu, boli spojené s niečím, o čom sa písalo alebo spomínalo v televízii. Chceme poznať pravdu alebo aspoň niečo z nej, či existujú nejaké paranormálne javy (duchovia),“ hovorí o nevšednej záľube Samuel.

Zdroj: YouTube.com

Noc strašidiel

Cez internetové stránky si našli objekty, v ktorých „straší“. Neobišli ani spomínaný internát a „vyvolávanie“ Anny. A ako to dopadlo si môžete pozrieť v ich videách, ktoré natáčali, ako inak, počas halloweenskej noci. A kedy mali aj chalani „na mále“?

„Najdesivejší okamih bol v druhom videu v čase 9:59, keď spadla omietka a začal sa hýbať ten drôt,“ dopĺňa Samuel. Nuž a ako to celé vyzeralo, si pozrite radšej sami. Partia najbližšie plánuje preskúmať budovy v Poltári a na Kriváni.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM