Krimi

VIDEO: Vodičovi pri rýchlosti 200 km/h z Prešova do Košíc vyfučalo z hlavy

Noha na pedále, rýchlosť 200 kilometrov za hodinu a stav "nevedomia". Takýto argument vytiahol vodič na policajtov...

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Vodičovi pri rýchlosti 200 km/h z Prešova do Košíc vyfučalo z hlavy
Zdroj: Facebook.com/ Polícia Slovenskej republiky

Hlavne, že má Porsche, no v hlave mal vyfučané. Hoci to znie ironicky, neľútostivé hodnotenie zverejnila samotná polícia na svojom facebookovom profile. Hoci je EČV zarastrované, podľa písmen KK je evidentné, že ide o vozidlo z Kežmarku.

„Vodič červeného Porsche išiel z Prešova do Koších vyše 200 kilometrovou rýchlosťou. Keď ho zastavili diaľničiari, tvrdil, že si porušenie zákona neuvedomuje. V tom prípade by sa mal vrátiť do autoškoly alebo mu vysoká rýchlosť škodí. Pamäť mu zrejme vráti prejednanie priestupku pred správnym orgánom. Našťastie, bezohľadnou jazdou nikoho nezabil,“ píšu policajti.

Minulý týždeň na cestách Košického kraja zaznamenali 23 dopravných nehôd. Osem vodičov „nafúkalo“ nad jedno promile. O život pri nich neprišla žiadna osoba, tri osoby utrpeli ťažké zranenia, 10 ľudí sa zranilo ľahko. Počas zvýšeného dohľadu policajti zistili požitie alkoholických nápojov u vodičov v 28 prípadoch. Chodci mali účasť na troch dopravných nehodách.

Na úseku cestnej premávky bolo zistených celkovo 1 702 priestupkov. Takmer štvrtina z nich sa týkala prekročenia najvyššej povolenej rýchlosti jazdy vodičmi.

Zdroj: Facebook
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM