Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

VIDEO z košickej nemocnice pohoršilo ľudí: Zdravotník surovo ŤAHAL muža po zemi!

Necitlivý zásah zdravotníka sa podarilo nakrútiť návštevníkom nemocnice. Na znepokojivé video zareagovala aj samotná nemocnica.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO z košickej nemocnice pohoršilo ľudí: Zdravotník surovo ŤAHAL muža po zemi!
Zdroj: Facebook.com/Ferko Temeress

Internetom sa šíria znepokojivé zábery nakrútené v Univerzitnej nemocnici L. Pasteura v Košiciach. Na videu, ktoré na mobil zachytil niekto z návštevníkov nemocnice, je vidieť necitlivé správanie muža v zdravotníckej uniforme. Na prípad upozornil portál Aktuality.

Zvláštny zákrok zdravotníka

Muž, pravdepodobne bezdomovec, sedí na zemi v priestoroch nemocnice a nezrozumiteľne vykrikuje. Miestami sa zdá, že dokonca plače. V tom vojde do záberu zdravotník. Schytí muža za ruku a začne ho ťahať niekoľko metrov. Muž naďalej vzlyká a v druhej ruke zviera igelitku, ktorá sa po zemi vezie za ním.

„Ty vole. Božemôj, katastrofa,“ zaznie ženský hlas, patriaci pravdepodobne osobe, ktorá video nakrútila.

Nemocnica reaguje

K prípadu sa vyjadrila aj košická nemocnica. Hovorkyňa Monika Krišková pre Aktuality uviedla, že akonáhle sa o prípade dozvedeli, začali ho riešiť s tým, že „voči danej osobe bude vyvodená zodpovednosť v súlade s pracovno-právnymi predpismi.“ Nemocnica však pripomenula, že zdravotníci sa neraz stretávajú s prípadmi asociálnych, neprispôsobivých či dokonca agresívnych pacientov. Tento prípad však už na pohľad do tejto kategórie nepatril.

„Takéto konanie voči človeku, ktorý z akýchkoľvek pohnútok vyhľadá zdravotnícke zariadenie a našu pomoc, je neprípustné. Ospravedlňujeme sa aj pacientom, ktorí boli svedkami tohto incidentu,“ dodala.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Za nase dane a zaobchadzanie s Ludmi v sklovenskych nemocniciach hamza!!!

Posted by Ferko Temeress on Monday, June 5, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM