Jakub Forgács Kultúra

Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Bystričanov: Zaujímavé podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôžu naše tipy na zaujímavého podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu. Bystričania, toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Bystričanov: Zaujímavé podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás
Zdroj: TASR

HC '05 – MsHK ŽILINA (Tipsport Liga )

4. marca 2016 od 17:30, Zimný štadión

Baranov čaká v prvom marcovom týždni posledný domáci zápas základnej časti Tipsport ligy. Na banskobystrickom zimnom štadióne budú čeliť žilinským vlkom.

MARTINA JAVOR

4. marca 2016 o 19:00

Martina Javor funguje s kapelou od roku 2008. Jej tvorba je zhomtnením osobných výpovedí, ktoré na jednej strane odhaľujú speváčkinu krehkosť, ale zároveň bez pátosu a s dávkou úprimnosti popisujú jej každodenné skúsenosti.

MINIS 3 DJs PARTY

4. marca 2016, Ministry of Fun

Hľadáte odreagovanie na piatkový večer? Zabaviť sa môžete v známom banskobystrickom klube Ministry of Fun na akcii Minis 3 DJs Party, kde vám do tanca zahrajú DJ EKG, DJ Mustee a DJ Anndy.

KRÁSA BEZ LIMITOV

5. marca 2016 od 9:00, MK visage štúdio

Zapojte sa do bezplatnej foto-vizáž premeny. Poradia vám v starostlivosti o pleť, ukážu, aké líčenie vám pristane a pripravená je aj tombola.

TRH ŠIKOVNÝCH RÚK A TVORIVEJ MYSLE

5. marca 2016 o 10:00, Záhrada – CNK

Hľadáte zaujímavé darčeky pre blízkych alebo drobnosti do vašej domácnosti. Možno vás oslovia originálne vecičky priamo od ich výrobcov na Trhu šikovných rúk a tvorivej mysle.

MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA V LATINSKOAME­RICKÝCH TANCOCH

5. marca 2016 od 10:00, Športová hala Dukla

Ak aj vám učarovali horúce latinskoamerické rytmy, zbystrite pozornosť. Už začiatkom marca sa pod Urpínom budú konať Majstrovstvá Slovenska v latinskoame­rických tancoch a nebude chýbať ani show finalistov majstrovstiev sve­ta.

NA VRCHOL V EUROPE

5. marca 2016 od 15:00, Europa SC Banská Bystrica

30 najlepších bežcov z 10 kvalifikačných kôl si aj tento rok zmeria sily v behu v banskobystrickom nákupnom centre. Bežať sa bude, ako inak, do vrchu na trenažéroch.

QUINTINO

5. marca 2016, Ministry of Fun

Ani v sobotný večer nebude núdza o kvalitnú hudbu. Postará sa o ňu špeciálny hosť banskobystrického klubu Ministry of Fun, Quintino, spolu s Bon Finixom, DJ Daveom, DJom eMTym a DJom Izzym.

FILATELISTICKÁ BURZA V BANSKEJ BYSTRICI

6. marca 2016 o 8:00, Dom slovenského misijného hnutia

Celoslovenské stretnutie zberateľov známok, mincí, pohľadníc, telefónnych kariet,magnetiek. Príďte si doplniť svoje zbierky, prípadne predať svoje prebytky.

ANGEL-y

6. marca 2016 o 16:00, Záhrada – CNK

Punková klauniáda pre celú rodinu. Trápne, primitívny poetizmus, zmes klišé rôzneho druhu, dve cynické Angel-y, ktoré sa neboja byť patetické a sentimentálne. Dve telá pod ťarchou krídel, ktoré by sa mali povzniesť, ale nevie sa kam…

Čítajte tiež:

Špeciálny prehľad na marec pre Bystričanov: 10 lákadiel, ktoré by ste počas mesiaca nemali vynechať

Máme sa naozaj na čo tešiť: Veľký prehľad TOP 30 podujatí v Bystrici v roku 2016

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM