Správy

Víkendový zápas Michaloviec so Spartakom Trnava: Pripravte sa na dopravné obmedzenia!

Dopravné obmedzenia si vyžiada sobotňajší futbalový zápas v Michalovciach. Radnica zverejnila dôležité informácie!

Ilustračný obrázok k článku Víkendový zápas Michaloviec so Spartakom Trnava: Pripravte sa na dopravné obmedzenia!
Zdroj: TASR

V súvislosti s futbalovým zápasom medzi MFK Zemplín Michalovce a Spartakom Trnava, ktorý sa uskutoční 27. februára so začiatkom o 17.00 h oznamujeme, že vzhľadom na súčasný stav a formy narúšania priebehu športových podujatí a predpokladaný vývoj, za účelom zabezpečenia verejného poriadku, ochrany života a majetku, Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Michalovciach uzatvorí Ulicu P. O. Hviezdoslava od vjazdu na zadné parkovisko obchodného centra (OC) Kaufland, po križovatku ulíc Hviezdoslavova a Terézie Vansovej a taktiež vstup z ulíc L. N. Tolstého a S. H. Vajanského, a to v čase od 15.30 h do 19.00 h, kedy je predpokladaný koniec zápasu,“ konkretizovala Palečková.

Radnica ďalej upozorňuje motoristov, že v uvedenom čase nebude možné parkovať na Hviezdoslavovej ulici vo vyznačenej zóne a parkoviskách v areáli futbalového štadióna a v jeho tesnej blízkosti.

Odporúčame návštevníkom futbalového zápasu využiť parkovacie miesta v okolí, čiže parkovisko pri OC Zemplín, OC Kaufland, pri zimnom štadióne, parkoviská pri predajni Volkswagen a Cintoríne Červenej armády na Hrádku, respektíve priľahlé ulice pri Ulici P. O. Hviezdoslava,“ uzavrela Palečková.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM