Regióny

VIZUALIZÁCIE: Legendárna Kotva na Lúči sa zmení takmer na nepoznanie!

Štýlová kaviareň, neskôr vychytená diskotéka a teraz ruina. Bývalé Espresso Kotva pri Zemplínskej šírave by sa malo takto zmeniť! Pozrite si vizualizácie.

Ilustračný obrázok k článku VIZUALIZÁCIE: Legendárna Kotva na Lúči sa zmení takmer na nepoznanie!
Zdroj: TASR

Pravdepodobne už v lete…

Dominanta strediska Hôrka svojim terajším vzhľadom výrazne znižuje úroveň prostredia tejto lokality. Zmeniť by sa to malo čoskoro. Oslovili sme súčasného majiteľa Radoslava Harbuľáka z RAHAR, ktorý v nedávnom článku prezradil, že výstavba sa začne pravdepodobne až v lete tohto roku a prevádzka najskôr budúci rok.

Navrhovaný zámer má za cieľ vybudovať ešte výraznejšiu dominantu strediska Hôrka ponúkanými kapacitami a službami ako aj architektonicko-objemovým stvárnením navrhovanej stavby.

Kotva sa zväčší

Hlavná budova bude rozdelená prevádzkovo a z hľadiska architektúry aj tvarovo do 2-och staticky nezávislých častí. Súčasťou zámeru je nadstavba a prístavba existujúceho kruhového objektu. Nová Kotva bude mať dve nezávislé avšak prepojené časti s dvomi podzemnými a tromi nadzemnými podlažiami s celkovou podlahovou plochou vyše osemtisíc štvorcových metrov.

Môže vás zaujímať:

Vieme, kedy ožije legendárna stavba na Lúči: Stane sa opäť dominantou?

Festivalové prípravy na šíravskom amfiku v plnom prúde: Poznáme ako prví hlavné ťaháky!

Legendárnu Kotvu na Šírave čaká zrejme veľká zmena: Máme prvé INFO!

Legendárna Kotva sa takto zmení!
5
Galéria
Zdroj: Archív RAHAR, s.r.o.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM