han Futbal

Vo futbalových voľbách sa črtá veľký duel: Mucha si trúfa na Medveďa!

Bývalý futbalový útočník Tomáš Medveď sa rozhodol kandidovať do Výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu (SFZ) na pozíciu zástupcu hráčov.

Ilustračný obrázok k článku Vo futbalových voľbách sa črtá veľký duel: Mucha si trúfa na Medveďa!
Zdroj: TASR

Riaditeľa Klubu ligových kanonierov (KLK) podporila hráčska asociácia Liga na ochranu slovenských športovcov (LOSS), 250 futbalistov – členov SFZ aj samotný KLK.

S čím vyrukuje Medveď

„Dlhodobo hľadám možnosti, ako účinne pomôcť športovcom aj v ich privátnom živote. Po mnohých debatách s desiatkami ľudí sme sa zjednotili v názore, že mám potenciál dôstojne zastupovať hráčov vo výkonnom výbore SFZ. Verím, že budem vedieť využiť skúsenosti, nadobudnuté počas mojej bohatej aktívnej kariéry aj po nej,“ povedal Tomáš Medveď, ktorého protikanditátom bude dlhoročný brankár slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Mucha.

S čím vyrukuje Mucha

„Teší ma obrovská podpora, ktorú mi vyjadrili hráči z celého Slovenska. Zároveň je pre mňa aj záväzkom, aby som v prípade zvolenia obhajoval ich práva, tak ako to už štyri roky robím v pozícii prezidenta Únie futbalových profesionálov. Verím, že delegáti konferencie SFZ budú rešpektovať vôľu hráčov a na pozíciu zástupcu hráčov vo Výkonnom výbore SFZ zvolia kandidáta, ktorý má ich jednoznačnú podporu,“ uviedol Mucha v tlačovej správe Únie futbalových profesionálov.

Voľby sa uskutočnia v piatok 28. februára na konferencii SFZ v Senci.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM