Ľubomír Hudačko Kultúra

Vo zvolenskom divadle nás čaká večer plný prekvapení: Všetko skončí pri polnočných sviečkach

Vo Zvolene sa chystá večer plný prekvapení. Okrem umelcov činohry Divadla Jozefa Gregora Tajovského sa predstavia aj ďalší členovia divadelnej rodiny a v programe bude aj dražba umeleckých predmetov. Všetko vyvrcholí pri polnočných sviečkach.

Ilustračný obrázok k článku Vo zvolenskom divadle nás čaká večer plný prekvapení: Všetko skončí pri polnočných sviečkach
Zdroj: Dnes24.sk

Večer plný prekvapení, počas ktorého sa okrem umelcov činohry DJGT v pestrej scénickej mozaike predstavia ďalší členovia divadelnej rodiny z blízkeho okolia. Presne to nás čaká vo Zvolene.

„Zblížime sa s našimi diváčkami a divákmi, budeme si dynamicky odovzdávať vzácnu energiu a pokúsime sa kreatívnym spôsobom zapadnúť do náročne nastavených ekonomických ukazovateľov. Prineste si mobily a pripravte sa na dražbu originálnych umeleckých predmetov, na jedinečný svadobný ceremoniál či najmladších divadelných potomkov. Zvolenská Noc divadiel skončí pri polnočných sviečkach a tradičnom aktuálnom posolstve pred budovou Divadla Jozefa Gregora Tajovského,“ pozýva umelecký šéf Divadla Ján Chalupka.

V programe bude účinkovať umelecký súbor DJGT a hostia z Pink Harmony, Divadlo Zelienka, Hriňovské divadlo a kapela Marcel Daniš a priatelia. Na to všetko sa môžete tešiť už 21. novembra 2015 o 21:00.

foto: archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM