Správy

Vodiči pozor: Na diaľnici D1 vás v najbližších dňoch čakajú dopravné obmedzenia

Na vymedzených úsekoch diaľnice je potrebné zvýšiť pozornosť a byť pozornejší. Polícia upozorňuje na plánované dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči pozor: Na diaľnici D1 vás v najbližších dňoch čakajú dopravné obmedzenia
Zdroj: TASR

Na diaľnici D1 musia vodiči v najbližších dňoch počítať s dopravnými obmedzeniami. Dôvodom sú úpravy dopravného značenia v súvislosti s výstavbou križovatky Triblavina. TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Od pondelka 20. mája od 10:00 do stredy 22. mája do 22:00 bude prejazdných päť jazdných pruhov, tri v smere z Trnavy do Bratislavy a dva smerom z Bratislavy do Trnavy.

Rovnako to bude platiť aj od stredy 22. mája od 22:00 do štvrtka 23. mája do 6:00 s tým, že doprava v smere do Bratislavy povedie už novým úsekom.

Od pondelka 27. mája od 10:00 do štvrtka 30. mája do 22:00 budú prejazdné dva jazdné pruhy v smere z Trnavy do Bratislavy a tri jazdné pruhy z Bratislavy do Trnavy.

Zároveň však vo štvrtok 30. mája od 19:00 do 22:00 budú pre ďalšie práce prejazdné tri jazdné pruhy z Trnavy do Bratislavy a dva jazdné pruhy z Bratislavy do Trnavy.

„Účastníkov cestnej premávky touto cestou žiadame, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili pozornosť a opatrnosť, prípadne riadili sa pokynmi policajtov,“ poznamenal Szeiff.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM