Regióny

Vodiči si zrazu išli oči vyočiť: Uprostred cesty sa ocitol zasadený strom! FOTO

Množstvo vodičov nevychádzalo z údivu, keď sa priamo pred ich autom na ceste objavil stromček. Netrvalo dlho a nevšedný úkaz strhol vlnu záujmu. Šoféri aj okoloidúci zastavovali, aby si nevídanú kuriozitu odfotili do svojich mobilov.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči si zrazu išli oči vyočiť: Uprostred cesty sa ocitol zasadený strom! FOTO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Zima je preč a s príchodom jarných dní sa nám neukazujú len snežienky, ale už aj tradiční poslovia jari – výtlky na cestách. Na problémy sa dá poukázať mnohými spôsobmi. Svoje o tom vedia aj vodiči, ktorých uprostred cesty prekvapil vysadený stromček.

Poriadne kuriózna situácia nastala v obci Brzotín. Ako sme sa na mieste dozvedeli, obyvateľ obce chcel vysadením stromu upozorniť na zlý stav cesty a zabrániť poškodzovaniu áut prechádzajúcich cez daný úsek. Prvou zastávkou pri zisťovaní informácií o tomto skutočne kurióznom úkaze bol pán Karol Kovács. Hlavný aktér nám prezradil svoje dôvody.

„Výsadbou stromu na vozovku som chcel upozorniť na jamy, ktoré sa nachádzajú na tejto ceste. Osobne som si tu zničil nápravu a z jednej strany som chcel predísť tomu, aby si ju zničili aj ostatní. Ďalším bola trošku asi taká recesia a upozornenie na celkový stav cesty. Vyfrézovaná je už približne rok a neviem kedy príde k oprave, ak vôbec príde. Strom som vysadil priamo do diery a následne ho zasypal zeminou,“ uvádza Karol Kovács.

Starosta obce nám telefonicky prezradil, že daný úsek cesty nepatrí obci. “Ľudia toho majú už samozrejme dosť. Tá cesta nepatrí obci. Informácie od Správy ciest mám také, že momentálne nevedia podať presný termín opravy daného úseku vozovky. Strom som videl, keď som prechádzal autom okolo. Následne ho podľa mojich informácií odstránila osoba, ktorá ho aj na dané miesto umiestnila," uviedol starosta Pavol Gášpár.

Aké prekvapenie čakalo vodičov počas jazdy na ceste, si môžete pozrieť v autentických záberoch v priloženej galérii :)

FOTO: Vodičov prekvapil strom uprostred cesty
8
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM