Webnoviny - Svet

Vstupenky na duel Žilina - Chelsea aj cez voucher

WEBNOVINY.SK

Žilinskí fanúšikovia Foto: SITA/Tomáš Somr ŽILINA 10. septembra (WEBNOVINY) – Na budúcotýždňový atraktívny duel 1. kola F-skupiny Ligy majstrov 2010/2011 medzi futbalistami MŠK Žilina a anglickým veľkoklubom FC Chelsea, ktorý sa hrá v stredu 15. septembra o 20.45 h na štadióne pod Dubňom, zostali ešte nejaké lístky. Záujemcovia si ich môžu už od utorka zaobstarať aj cez predajnú sieť spoločnosti Ticketportal, a to na celom území Slovenskej a Českej republiky (od 9.00 h). Informuje o tom internetová stránka žilinského klubu www.mskzilina.sk.

Fanúšikovia si môžu kúpiť cez internet alebo na predajnom mieste Ticketportalu tzv. voucher, t. j. doklad o zaplatení konkrétneho sedadla, ktorý si v deň zápasu 15. septembra v čase od 10.00 do 19.45 h vymenia v pokladni T-18 na žilinskom štadióne za riadnu vstupenku na zápas MŠK Žilina – FC Chelsea. „Je to výhodné najmä pre tých priaznivcov, ktorí nie sú v týchto dňoch v Žiline a prídu priamo až na stredajší duel,“ uviedol pre agentúru SITA PR-manažér úradujúceho slovenského ligového šampióna Roman Grešo.

Podľa informácie na portáli www.mskzilina.sk dostanú záujemcovia na predajných miestach Ticketportalu voucher preto, lebo Európska futbalová únia (UEFA) požadovala dizajn vstupenky, na ktorej sú uvedení partneri Ligy majstrov. Takéto „hárky“ sú k dispozícii iba v pokladniciach MŠK Žilina. Ide o lístky v hodnote 150 eur a 100 eur na Západnú a Východnú tribúnu. „Miesta za oboma bránkami na Severnej a Južnej tribúne za 50 eur sú už beznádejne vypredané, hoci máme ešte veľa žiadostí do týchto sektorov. Žiaľ, už im nevieme vyhovieť,“ priznal ešte vo štvrtok R. Grešo.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM