Webnoviny - Svet

Vulkan vyrába zdravotne vyhovujúcu obuv

WEBNOVINY.SK

Foto: Vulkan, a.s. Partizánske BRATISLAVA 22. februára (WBN/PR) – Viac ako 70 rokov vyrába spoločnosť VULKAN, a.s. Partizánske zdravotne vyhovujúcu obuv. Tradičné kvalitné výrobky z prírodného kaučuku a textilu sú zdravotne bezchybné a zaisťujú komfort a pohodlnosť pri nosení.

Prírodná guma perfektne chráni pred vlhkom a i v extrémne chladných podmienkach zostává ohybná a pružná. Samotná forma a tvar kopýt pre výrobu gumovej obuvi sú konštruované tak, aby potlačili riziko poškodenia nôh. Vulkanizácia horúcim vzduchom nepretlačí gumu cez podšívku a pokožka zostáva výhradne v styku s prírodným textilom. Obuv si tak trvale uchová prijateľnú mikroklímu a schopnosť absorbovať pot.

Výroba textilno-gumovej obuvi je založená na využití prírodnej bavlny, ľanu a kože. Tieto materiály sú vyhovujúce z hygienického aj zdravotníckeho hľadiska. Obuv je flexibilná, ľahká a poskytuje dostatočný priestor v prstovej oblasti. Vďaka anatomicky modelovanému zvršku poskytuje táto obuv pohodlnosť a komfort pri nosení.

Ekologická gumárenská technológia výroby obuvi zabezpečuje citlivý a šetrný prístup ku krajine a prírodným zdrojom. Ani pri konečnej likvidácii po životnosti výrobku tento materiál nepoškodzuje životné prostredie. Dodržiavaním prísnych pravidiel výroby zdravotne vyhovujúcej obuvi a zabezpečovaním vysokej kvality produktov sa obuv spoločnosti Vulkan, a.s. radí na popredné miesto vo svojom obore.

Viac informácií sa dozviete na www.vulkan.sk

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM