Lukáš Zavacký Rôzne

Východniar roka: Porotcovia vybrali túto TOP trojku, šteklivé zábery vnútri

Ukázali nielen nahé telá, ale aj svoje prednosti! Porota si však v súťaži Východniar roka 2016 musela vybrať len jedného. Za absolútneho víťaza vyhlásila 18-ročného Dionýza Bimba z Čečejoviec. Pozrite si fotografie z tejto udalosti.

Ilustračný obrázok k článku Východniar roka: Porotcovia vybrali túto TOP trojku, šteklivé zábery vnútri
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Prvý ročník netradičnej akcie, ktorú moderovali Simona Lazorová a Patrícia Probalová, sa odohral v reštaurácii Amphora na Jesenského ulici v Košiciach. Šestica mladých ľudí sa prezentovala v športovom oblečení, spodnej bielizni a mala možnosť predviesť sa i pri vlastnej disciplíne.

Víťazi netajili radosť

Absolútnym víťazom Východniara roka 2016 sa stal Dionýz Bimbo, za ním sa umiestnil Patrik Sikora a Marwan Said. Na pripravovanej ženskej akcii manželov Titurusovcov tak bude môcť sedieť v porote. „Je to veľmi dobrý pocit byť víťazom tejto súťaže. Som šťastný a plný očakávania z ďalšej spolupráce. Neočakával som to. Skôr druhé alebo tretie miesto,“ povedal výherca.

V rámci svojho programu namaľoval zaujímavým spôsobom obraz Michaela Jacksona a rozhodol sa ho vydražiť medzi zúčastnenými. Čiastka mala a bude putovať do Krízového centra v Košickej Novej Vsi. Najviac, 80 eur, ponúkla európska i svetová majsterka vo fitnes, Marietta Žigalová.

Naprázdno neodišiel ani ďalší súťažiaci, Vladimir Toth. Od verejnosti dostal 90 platných hlasov a len o jeden triumfoval pred Dionýzom Bimbom ako Šrác roka 2016. „Je to pre mňa úžasná skúsenosť a verím, že aj týmto sa mi otvoria dvierka do modelingu alebo prídu nejaké zaujímavé pracovné ponuky. V prvom rade však ďakujem mojej priateľke, ktorá tu so mnou bola a podporovala ma, keďže stres zapracoval, ale taktiež aj chalanom z mojej skupiny B.O.C. crew.“

Medzi hosťami aj osobnosti

Spokojnosťou oplýval PR manažér Východniara roka, Pavol Titurus. „Bol som prekvapený, že to malo takú skvelú odozvu u hostí. Bavili sa a finalistov priam žrali očami. Myslím, že najväčší úspech mala voľná disciplína, vtedy to úplne ožilo. Musím povedať, že chalani ma milo prekvapili. Dali zo seba maximum. Dopadlo to všetko nad očakávania.“

„Víťazov čaká do konca roka niekoľko akcií. Onedlho pôjdu odovzdať výťažok z večera ženám do krízového centra. Na to, že to bol prvý ročník a pre každého je vlastne súťaž novinkou sa vyzbierala čiastka, ktorá určite poteší,“ doplnil a zároveň uviedol, že na Východniarku roka 2016 sa dá prihlásiť na ich facebookovej stránke cez formulár. Kastingy budú prebiehať už v auguste.

Treba podotknúť, že na záverečný večer netradičnej súťaže krásy zavítalo množstvo známych ľudí. V porote sedela spomenutá Marietta Žigalová či hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, Jana Mésarová. Medzi zúčastnenými však boli aj starostovia či poslanci mestských častí najväčšieho mesta východu Slovenska.

Môže vás zaujímať:

Finále Východniara roka 2016 prinieslo zaujímavý program
13
Galéria
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM