Zo Slovenska

Východniarky si nadávali do k*riev. Kvôli dezinfekčným mydlám sa takmer pobili, VIDEO

Upozorňujeme, že video obsahuje vulgarizmy!

Ilustračný obrázok k článku Východniarky si nadávali do k*riev. Kvôli dezinfekčným mydlám sa takmer pobili, VIDEO
4
Galéria

Na Slovensku naplno vypukla panika. Pred obchodmi s potravinami stoja zástupy ľudí, dezinfekčné mydlá sú vypredané. Viaceré slovenské školy a kultúrne zariadenia zostávajú do odvolania zatvorené, platí zákaz zhromažďovať sa.

Medzi Slovákmi sa objavujú prvé „nepokoje“. Dôvodom je hrozba menom koronavírus!

Bitka o mydlo!

Ľudia nepočúvajú rady odborníkov a miesto toho, aby zostávali pokojní a nepanikárili, predbiehajú sa v tom, kto bude mať doma viac múky či antibakteriálnych prípravkov.

Internetom sa aktuálne šíri video z košického Lidlu, ktoré zachytáva konflikt medzi predavačkou predajne a zákazníčkou, ktorá si chcela kúpiť mydlo. Po tom, ako zistila, že je vypredané, namierila si to rovno za jednou z predavačiek. Tú obvinila, že posunula desať kusov svojej kamarátke. „Prišla som tu medzi prvými, tie mydlá vyložené neboli. Potom tu pani má dve mydlá a ďalšia má plnú tašku mydiel, tak čo rozprávate, že nie sú mydlá?“ nahnevane volala zákazníčka. Predavačka jej obvinenia poprela.

Strhla hlasná hádka plná vulgarizmov, ktorá takmer vyústila do bitky. Zasahovať museli kolegyne predavačky.

Reakcia obchodu

O stanovisko k vzniknutému incidentu sme požiadali spoločnosť Lidl. „Išlo o vypätú situáciu a zároveň prosíme zákazníkov o pochopenie, že niektoré výrobky majú v súčasnosti obmedzenú dostupnosť. Robíme však všetko preto, aby sme túto situáciu zvládli. Tento konkrétny výrobok sme objednávali pred šiestimi mesiacmi a vychádzali sme zo skúseností a odpredajov z predošlých akcií. Výrazne zvýšený záujem zákazníkov však spôsobil rýchle vypredanie tohto výrobku,“ povedal pre Dnes24 hovorca spoločnosti Lidl Tomáš Bezák.

„Zároveň chceme dôrazne vyhlásiť, že žiaden tovar nikdy neodkladáme “bokom”,“ zdôraznil hovorca Lidl.

Za správanie zamestnankyne sa ospravedlnil. „Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu, ktorú naša kolegyňa nezvládla ideálne. Takéto správanie nie je v súlade s našimi internými zásadami. Ubezpečujeme vás, že situáciou sa budeme zaoberať,“ dodal.

Celý incident zachytila na video iná zákazníčka.

A aby to nebolo iba o východe, takto to vyzeralo pred Lidlom v pondelok 9. marca v Bratislave v Petržalke:

Foto: Desana Dada

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM