Anabela Mikušiaková Správy

Následky politického zemetrasenia na sociálnych sieťach: Nezáleží kto vyhral, nadáva sa na všetkých.

Hádam nič neopísalo stav nášho školstva lepšie, ako výsledky volieb. Aj tak hodnotia diskutéri na sociálnych sieťach neoficiálne výsledky volieb. Najviac sa hovorí o troch menách - Kotleba, Kollár a Sulík.

Ilustračný obrázok k článku Následky politického zemetrasenia na sociálnych sieťach: Nezáleží kto vyhral, nadáva sa na všetkých.
Zdroj: Facebook

Najviac skloňovaným menom v diskusiách na sociálnych sieťach je kontroverný líder Ľudovej strany – Naše Slovensko Marian Kotleba. V tesnom závese nasledujú šéf liberálov Richard Sulík a (ne)politik, multiotec Boris Kollár zo strany Smer rodina. Nik z menovaných sa nevyhol ostrej kritike.

Desať „anti“ vyjadrení zo sociálnych sietí:

  1. Marián v Bratislave môže sedieť akurát tak v putách, a nie v parlamente.
  2. Sulík bol už raz premiérom a čo spravil! Ale ok – nech milo prekvapí.
  3. Pane bože, vysliš nás. – Katastrófa ĽSNS. To len svedčí o IQ národa. No, koniec mi je.
  4. Hlavne, aby Fica a celú jeho zlodejskú družinu odvialo do Leopoldova, najlepšie do spoločnej cely. Je dovolené, dávam Bolševikovi deň, maximálne dva.
  5. Mám odkaz pre 8% idiotov, ktorí si myslia, že 14 (!!!) fašistov a neonacistov v parlamente vyrieši všetky naše problémy a Slovensko sa stane svetovou veľmocou a krajinou blahobytu. Chcem vám skromne odkázať, oblečte si rovnošatu, zahajlujte pred zrkadlom, strčte si hlavu do záchoda a spláchnite. Možno, ale asi naozaj len možno, vás to preberie a uvedomíte si, že fašisti patria do väzenia, a nie do parlamentu.
  6. Hádam nič neopísalo stav nášho školstva lepšie, ako výsledky volieb.
  7. Ja nerozumiem, kto vôbec povolil registráciu Kotlebovej strany. Ešte horšie je, že som naozaj netušila, že ich môže toľko ľudí podporiť. To je čistý vtip. A Kollár? Tak jeho rodina si užije parlament. Výborne…
  8. Blahoželám! A teraz môžeme mamy, manželky, dcéry a vnučky umývať riady do Anglicka alebo do Rakúska či do Nemecka opatrovať seniorov.
  9. Gratulujem Borisovi. Dúfam, že sa nezabudne pripojiť k Sulíkovi, ktorý je za legalizovanie manželstiev homosexuálov či program nastavený čisto na podnikateľov. Opäť mimo, tým pádom strana sme rodina stratila význam.
  10. To mi je ránečko, SMER najviac hlasov a McGregor prehral. Teraz neviem, či ma bolia viac tie moje dve vytrhnuté osmičky alebo to, že sa tu nikdy nič nezmení.

Prečítajte tiež: Voľby na sociálnych sieťach: Diskutuje sa najmä o Kotlebovi, nechýbajú vulgarizmy ani oslavné ódy

Voľby 2016: Politika v obrázkoch
17
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM