han Rôzne

Vytiahol svojho MAČIAKA! Vracia sa Matovič k svojim tradičným príspevkom? FOTO

Starý známy Igor! Spomínate si na statusy bývalého premiéra a ministra financií Igora Matoviča, ktorými zabával celé Slovensko? Tak jeden vytiahol práve teraz!

Ilustračný obrázok k článku Vytiahol svojho MAČIAKA! Vracia sa Matovič k svojim tradičným príspevkom? FOTO
8
Galéria

Hlavne počas pandémie koronavírusu nás Igor Matovič na Facebooku zásoboval neustále nejakými statusmi. Išlo o nevinné postrehy na rôzne témy, ktoré potreboval „posunúť“ k ľuďom. Neskôr začal pridávať fotky zo súkromia a vsádzal na domácich miláčikov.

Mačiak na scéne

Netrvalo dlho a celé Slovensko zrazu vedelo, že Matovič má Mačiaka. Tak v jeho rodine pomenovali krásneho modrookého kocúra, ktorý sa stal na istý čas hviezdou sociálnej siete. Neskôr, keď pandémia ustala, začal Matovič písať statusy, ktoré mali iný štýl. Často v nich neváhal poukázať na rôzne témy, či sa dokonca priznal, že je hetero.

Lenže, počas prvého marcového víkendu opäť vsadil na milú tému, na mačky. Teda na Mačiaka, ako volá jedného zo svojich „chlpáčov“.

„Mačiak bol v minulom živote asi programátor… Keď na gauč náhodou položím notebook, čochvíľa je na ňom usalašený a tvári sa veľmi dôležito,“ napísal na sociálnu sieť Igor Matovič a pridal aj fotku.

Kto vie, možno odteraz budú jeho príspevky také, na aké sme boli zvyknutí predtým.

Viac ČLÁNKOV, ktoré vás zaujmú:

Mačiak bol v minulom živote asi programátor … keď na gauč náhodou položím notebook, čochvíľa je na ňom usalašený a tvári sa veľmi dôležito,)

Posted by Igor Matovic on Saturday, March 4, 2023
Igor Matovič a jeho mačky
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM