Tlačové správy

Využite efektívne založenie spoločnosti

Založiť si svoju vlastnú spoločnosť je ako otvoriť si vstupnú bránu do sveta podnikania. A je len na vás, či otvoríte tú správnu a budete úspešný. Ako to môžete zistiť?

Ilustračný obrázok k článku Využite efektívne založenie spoločnosti
Zdroj: TASR

Jednoducho, tak, že si svoju vlastnú firmu skutočne založíte. Aj ste o tom viackrát rozmýšľali, no vždy vás odradil zdĺhavý a komplikovaný postup? Nechceli ste stráviť hodiny na úradoch? Nechcelo sa vám vypísať desiatky zložitých formulárov? Vyhnite sa tomu a podnikajte.

Nechajte to iných

A to doslova, využite službu založenia spoločnosti a ušetrite svoj čas. Nebudete musieť navštíviť žiadny úrad, nebudete musieť vyplniť žiadny formulár, nebudete musieť čeliť byrokracii. Ako dlho to trvá a stojí? Celý tento proces trvá 7 – 10 dní a vy tento čas môžete investovať rozumnejšie – stretnutia s potencionálnymi klientmi, partnermi, prípadne zdokonaľovaním podnikateľského plánu. A cena? Keď si chcete založiť spoločnosť s ručením obmedzeným zaplatíte 266 €. Ako veľmi si ceníte svoj čas?

Nechcete čakať?

Niekedy sa stane, že človek dostane úplne jednoduchý nápad hraničiaci s genialitou, ktorý kedykoľvek môže napadnúť aj niekomu inému a bola by škoda, keby vám ho niekto vyfúkol a začal podnikať v tejto oblasti. Zbytočne nečakajte a kúpte si ready made spoločnosť, ktorá bola založená s úmyslom ju neskôr predať, takže nemá žiadnu históriu, nesplatené pohľadávky či záväzky. Podnikať môžete prakticky okamžite už pár hodín po kúpe.

Využite príležitosti

Keď sa postavíte na nohy, lebo každý začiatok je ťažký, je dôležité, aby ste využívali príležitosti, o ktorých si myslíte, že sú pre vás prínosom. No nie vždy máte na účte dostatok prostriedkov na investíciu. Nemajú to ani tí najúspešnejší podnikatelia, ktorí si tiež na veľké investície požičajú. Požičajte si od Quatra a získajte pôžičku s podmienkami ako vo VÚB banke, s tým rozdielom, že peniaze dostanete okamžite. Nikdy neviete, či táto príležitosť ešte niekedy príde.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM