Kultúra

FOTO: Vyvrcholenie seriálu Game of Thrones si fanúšikovia užili na veľkom plátne

Finále seriálu si vysielanie v kine jednoducho zaslúžilo. Exkluzívne premietanie si užilo viac ako 250 divákov.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vyvrcholenie seriálu Game of Thrones si fanúšikovia užili na veľkom plátne
5
Galéria
Zdroj: DIGI SLOVAKIA

Neopakovateľná atmosféra jedinečného zážitku na veľkom plátne. Také bolo finále epického seriálu, ktoré priniesla DIGI SLOVAKIA svojim zákazníkom, partnerom a fanúšikom seriálu.

Game of Thrones v kine

Vyvrcholenie seriálu Game of Thrones v kine – tak znel projekt, do ktorého sa DIGI Slovakia v spolupráci s HBO a kinom CINEMAX pustili. Oslovili svojich partnerov, médiá, zamestnancov a v neposlednom rade aj svojich zákazníkov a fanúšikov, ktorých pozvali na exkluzívne premietanie pre viac ako 250 divákov.

„Už v minulosti sme stavili na podobné športové projekty pod názvom Futbal v kine, keď sme vysielali najlepšie zápasy anglickej či španielskej ligy, a tešili sa obrovskému záujmu. Ako praví fanúšikovia seriálu sme boli presvedčení, že rovnako bude fungovať aj dlho očakávaná posledná časť Game of Thrones,“ okomentoval výsledok podujatia Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja. DIGI Slovakia zorganizovala akciu, aká na Slovensku ešte nebola. „Finále seriálu si vysielanie v kine jednoducho zaslúžilo. Vďaka partnerom HBO a CINEMAX sa nám to podarilo a tešíme sa, že to dopadlo výborne,“ dodal Michal Mažár.

Už počas súťaže o lístky spoločnosť zaregistrovala veľký záujem o toto podujatie. V priebehu týždňa sa do hry zapojilo viac ako 5 000 súťažiacich na sociálnej sieti. Ľudia majú záujem o netradičné veci: spojenie futbalu či epického seriálu s veľkým kinovým plátnom.

DIGI Slovakia v budúcnosti plánuje pokračovať v podobných projektoch vo viacerých mestách na Slovensku.

Game of Thrones v kine
5
Galéria
Zdroj: DIGI SLOVAKIA
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM