ELA Magazín Ona

Vyzeráte ako DIEVČATKO! Helena Vondráčková ukázala fanúšikom FOTO bez RETUŠE

Kráľovná československého popu Helena Vondráčková starne s noblesou. Posledné letné dni si užila pri bazéne a fanúšikov potešila záberom bez retuše.

Ilustračný obrázok k článku Vyzeráte ako DIEVČATKO! Helena Vondráčková ukázala fanúšikom FOTO bez RETUŠE
6
Galéria

Na svoj vek rozhodne nevyzerá! 76-ročná umelkyňa bola aktívna celé leto, počas neho odohrala množstvo koncertov. Fanúšikovia ju mohli vidieť napríklad aj v Poľsku. Helena Vondráčková si však našla čas na relax pre seba a svojho manžela. Horúce leto si manželia vychutnali na hausbóte na Slapoch.

Posledné slnečné dni si užila oddychom. „Každodenné masáže v teplej morskej vode sú na nezaplatenie. Prázdniny, relax, chill,“ napísala speváčka k fotografii na sociálnych sieťach a upresnila, že je na Kanárskych ostrovoch.

Kto by čakal, že Vondráčková sa odfotí nastajlovaná s dokonalým mejakom a vizážou, je na omyle! Ukázala sa v prirodzenej kráse a bez akejkoľvek úpravy.

Reakcií fanúšikov sa dočkala takmer okamžite. Jej pozitivita a neutíchajúca krása ich totiž oslnila. „Vyzeráš mega zrelaxovaná, a to ti veľmi pristane,“ napísala speváčke jedna z fanúšičiek. „Helenka, užite si to, zaslúžite si to,“ pridala sa ďalšia.

„Helenka, vy ste jednoducho jednotka. Vyzeráte ako dievčatko. Veľmi vám to pristane,“ napísal kompliment Vondráčkovej jeden z fanúšikov.

„Najkrajšia žena, čo poznáme,“ zložil poklonu speváčke ďalší z nich.

Helena Vondráčková
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM